Salutare, am un Nokia 7500 Prism care are soft de la Moviestar.
Momentan il folosesc pe orice retea, am X-Sim in el dar as dori o resoftare si implicit limba romana si sa scap de softul original de la Moviestar(logo, utilitati si toate cele).
Am postat aici pentru ca am vazut tutoriale interesante, am reusit sa aflu codul de siguranta si i`am facut si update de firmware.
Se poate resofta cu cablu de date sa scap de softul original si sa am limba romana?
Nu ca m`ar deranja dar vreau sa scap de logo si toate meniurile in plus de la acest soft original.
Am inteles ca X-Sim-ul e ok, merge insa nu e recomandat, odata ce scap si de soft o sa ma duc sa`mi iau o alta cartela, sa o schimb.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nokia 7500 Prism
340 vizualizări
1 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia 7500 Prism"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
22 august 2009, 20:22:12
Înapoi la Trucuri și sfaturi
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter