Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Programe si emisiuni TV
12 481 vizualizări
1 049 răspunsuri
Linkuri topic "Programe si emisiuni TV"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Opera Mini
Ce panarama de emisiune la Antena 1
MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005
31 decembrie 2006, 22:53:01
Da, numai tampenii pe la tv, noroc cu Pro Cinema, acum canta Iris. Pe HBO va fi concert Coldplay la 23 sau 23:30, iarasi foarte frumos. Poate TVR 1 va pune muzica clasica dupa 00, o coarda de vioara vibrand...
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
A fost o transmisiune de la Ateneul Roman pe TVR1. Foarte frumos.
LG/U8130
Trupa de soc acum pe antena 1
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
Nokia3100
Vam spus eu totu e sa fii fericit
mai ahi mai aho guta
mai ahi mai aho guta
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
31 decembrie 2006, 23:36:10
Super marfa pe antena 1,abia astept sa cante Guta
...de fapt la mine Guta canta de 7 ore in continuu
...de fapt la mine Guta canta de 7 ore in continuu
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
01 ianuarie 2007, 09:03:36
Pentru manelisti, asta a fost un Revelion de vis. Cred ca la anul o sa-mi cumpar parabolica si-o sa ma uit la posturi chinezesti sau botswaneze. N-au cum sa fie mai proaste decat haznalele cu manelisti de pe ale noastre. Traiasca Guta de maimuta!
MW Addicted
2449 mesaje
din 09/02/2006
01 ianuarie 2007, 19:44:53
Acum pe ProTV e un reportaj "Torino danseaza pe manele" si o italianca spunea despre manele ca ii place muzica romaneasca
Maneaua niciodata nu o sa fie muzica romaneasca
Maneaua niciodata nu o sa fie muzica romaneasca
theXpower
3208 mesaje
din 06/08/2005
13 aprecieri
Symbian
Peste 10 minute incepe pe OTV maratonul de manele care tine fara numar pana maine la 6 dimineata.
. Cred ca nu mai dorm in seara asta. . .
. Cred ca nu mai dorm in seara asta. . .
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Symbian
Şi eu mă uit pe OTV! Acum cântă Adrian Minune
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Opera Mini
Misto program anul asta la TV
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
Windows CE
a început pe Pro Tv un film mișto... 6 ... nu-mai-știu-cum... pare interesant, e cu Arnold
MW Addicted
2449 mesaje
din 09/02/2006
01 ianuarie 2007, 20:57:57
Ziua a 6-a
(The 6th Day)
Statele Unite ale Americii-Canada, 2000, thriller de acțiune, 124 minute
Acest program este interzis minorilor sub 12 ani
regizor: Roger Spottiswoode
scenarist: Cormac Wibberley, Marianne Wibberley
operator: Pierre Mignot
costume: Trish Keating
muzica: Trevor Rabin
producător: Jon Davison, Mike Medavoy, Arnold Schwarzenegger
producător executiv: David Coatsworth, Daniel Petrie Jr.
director de imagine: James D. Bissell, John Willett
monteur: Mark Conte, Michel Arcand, Dominique Fortin
Distribuția:
Arnold Schwarzenegger (Adam Gibson)
Michael Rapaport (Hank)
Robert Duvall (Dr. Graham Weir)
Tony Goldwyn (Drucker)
Michael Rooker (Marshall)
Sarah Wynter (Talia)
Wendy Crewson (Natalie Gibson)
În "A șasea zi", clonarea umană este interzisă prin lege. Şi totuși, întorcându-se acasă dintr-o misiune, Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger) - pilot de elicopter și erou decorat în Războiul Pădurilor Tropicale - are surpriza să constate că are un dublu, mai precis că în familia și casa lui s-a instalat o clonă, și că el a devenit un obiectiv care trebuie anihilat. De fapt, fusese clonat din greșeală, iar asasinii trimiși pe urmele lui sunt practic indestructibili, căci pot fi clonați de câte ori este nevoie. Fiind vorba de o operațiune ilegală pe care e hotărât să o deconspire, Gibson începe să fie vânat, iar în acest război pentru recuperarea identității pierdute, Gibson are ca aliat-surpriză tocmai clona lui.
Un thriller despre un viitor incert, înțesat cu intrigi, umor, acțiune la cea mai înaltă cotă și o morală despre omenire și menirea ei.
(The 6th Day)
Statele Unite ale Americii-Canada, 2000, thriller de acțiune, 124 minute
Acest program este interzis minorilor sub 12 ani
regizor: Roger Spottiswoode
scenarist: Cormac Wibberley, Marianne Wibberley
operator: Pierre Mignot
costume: Trish Keating
muzica: Trevor Rabin
producător: Jon Davison, Mike Medavoy, Arnold Schwarzenegger
producător executiv: David Coatsworth, Daniel Petrie Jr.
director de imagine: James D. Bissell, John Willett
monteur: Mark Conte, Michel Arcand, Dominique Fortin
Distribuția:
Arnold Schwarzenegger (Adam Gibson)
Michael Rapaport (Hank)
Robert Duvall (Dr. Graham Weir)
Tony Goldwyn (Drucker)
Michael Rooker (Marshall)
Sarah Wynter (Talia)
Wendy Crewson (Natalie Gibson)
În "A șasea zi", clonarea umană este interzisă prin lege. Şi totuși, întorcându-se acasă dintr-o misiune, Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger) - pilot de elicopter și erou decorat în Războiul Pădurilor Tropicale - are surpriza să constate că are un dublu, mai precis că în familia și casa lui s-a instalat o clonă, și că el a devenit un obiectiv care trebuie anihilat. De fapt, fusese clonat din greșeală, iar asasinii trimiși pe urmele lui sunt practic indestructibili, căci pot fi clonați de câte ori este nevoie. Fiind vorba de o operațiune ilegală pe care e hotărât să o deconspire, Gibson începe să fie vânat, iar în acest război pentru recuperarea identității pierdute, Gibson are ca aliat-surpriză tocmai clona lui.
Un thriller despre un viitor incert, înțesat cu intrigi, umor, acțiune la cea mai înaltă cotă și o morală despre omenire și menirea ei.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
01 ianuarie 2007, 21:05:44
la asta ma uit si eu acum
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter