Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Bey Diule pai da mah tot citatu! Acum faci si tu ca aia pe "Religie"? Uita-te si la posturile tale,chiar daca esti offtopic la sfarsit bagi ceva care sa aiba cat de cat legatura cu subiectu si gata,te-ai scos! Of,ce-ti place sa ma mai imbarligi... Si ca sa fiu ontopic,uitati-va pe Discovery,e un documentar interesant
Tocmai am vizionat un film frumos pe tvr1 cu gangsteri,New York si chestii mafiote care se petreceau prin anii '40-'50. Se numeste HOODLUM [ Seniorii din Cartier (parca se traduce in romana)] si mi_e mi_a placut . Din distributie fac parte Laurence Fishburne,Andy Garcia,Vannessa Williams .Vi_l recomand cu placere Sleep now ..........
Ce vagaboanda a aratat la tradati in dragoste din ce in ce mai multe fete sunt cu**e ,ale naibii prostituate,auzi cica vagaboanda se plictisea in casa si a zis sa faca si ea menage à trois de parca ar face sarmale.
E incredibil ce a facut aia cum a putut sa_l minta pe baiatul ala. Ce avea celalalt mai special-bani Nu prea cred. Si cu cata dezinvoltura mintea tipa aia in timp ce se ducea la aia 2. Deja s_au si amenintat. Mi_ar fi placut sa_i vad fata la tipa ca in rest arata super [si cica era timida] Stie cineva cand e reluarea pt ca trebuie sa_l revad ?!
Cine s-a uitat duminică seara pe TVR 1 ? A fost un film fain: Monstru cu Charlize Theron si Christina Ricci.... Mi-a plăcut interpretarea lu' Christina Ricci....