Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
13 august 2009, 01:28:08 • actualizat 13 august 2009, 10:29:55 (4 ori)
Pentru ca odata cu lansarea TG01 (iPhone-ul Windows Mobile-urilor) s-au dezmortit si developerii si s-au trezit ca exista totusi viata dupa VGA... propun un topic pentru noi cei putini cu display-uri WVGA.
2. La jocul CSI Miami ai pus tot linkul de la Assassin's Creed
3. Le-am testat si pe Toshiba G900 merg super Doar Assassin's Creed merge cam fragmentat. Adica personajul se misca bine,normal,doar decorul pare a se fragmenta.
13 august 2009, 15:45:47 • actualizat 13 august 2009, 19:18:26 (1 ori)
Ok,nu e nici o problema
Eu insa nu pot sa instalez CSI Miami. Adica imi da eroare dupa ce trece de jumatate. Poate o fi din cauza ca am vb la telefon si am uitat de PPC lasandu-l sa intre in standby in timp ce instala... nu stiu. O sa mai incerc o data,acum trebuie sa plec putin. Tie iti merge pe HTC?
EDIT: imi merge si mie super. Ideea era ca nu mai aveam spatiu pe card,de-aia imi si spunea sa aleg o alta locatie )