Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
evolio duo 100
634 vizualizări
5 răspunsuri
Linkuri topic "evolio duo 100"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
43 mesaje
din 07/05/2009
Windows CE
ce parere aveti despre acest model? e dual sim, are camera de doi megapixeli cu inregistrare video, tot felul de functii(calculator, convertor,cronometru si alte cateva), card microSD, bateria e de 1500 mAh, lithium ion cu stand by destul de mare(l-am primit duminica si pana marti seara a tinut bateria care era incarcata cam jumate din fabrica si am folosit doua simuri de orange). E fabricat in China dar are garantie doi ani si service in tara. Va intreb despre el deoarece as vrea sa mai iau unul pentru ca folosesc patru numere de telefon si oscilez intre evolio duo 100 si samsung c5212(sau asa ceva). Evolio are performante mai bune decat Samsung(conform fisei tehnice) si e si mai ieftin.
MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
Symbian
Pune si ceva poze cu el sa il vedem cum arata! Din cate stiu cea mai nasoala parte la toate telefoanele astea chinezesti e ca nu pot rula aplicatii java
!
! Începător
43 mesaje
din 07/05/2009
Windows CE
da, intr-adevar, nu poate rula aplicatii java dar asta e mai putin important.
Începător
43 mesaje
din 07/05/2009
Windows CE
am remarcat o chestie: de pe sim 2 interlocutorul ma aude mai incet
MW Addicted
1467 mesaje
din 31/01/2009
43 aprecieri
12 august 2009, 22:50:05
bciprian82 11-08-2009 23:31:35
Evolio are performante mai bune decat Samsung(conform fisei tehnice) si e si mai ieftin.Slot card microSD (TransFlash), up to 8 GB
USB v2.0
Bluetooth v2.1 with A2D
Camera 1.3 MP, 1280 x 1024 pixels
Înapoi la Alti producatori
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter