Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pmpl lucian asta face certificate la toți imbecilii labarii și curvele de pe chatul euforia care nici măcar nu au cont aici lasă le naiba certificatele in wc ul euforia și nu mai murdari forumul asta
Oare,cumva iti este ciuda ca nu mai ai de unde sa-ti faci credit pe cartela pentru a-ti activa wap-ul? Omul ajuta,nu cere bani ca si tine. Puteti apela cu incredere si la mine pentru obtinerea certificatelor,in acest fel ii va fi si lui lucianGL mai usor.
16 august 2009, 02:53:50 • actualizat 16 august 2009, 02:57:13 (1 ori)
da tzapu,ai dreptate aici cercel teai prins cum sta treaba cu isign pe un singur cont? Totodata trebuie sa poti genera cer+key atat de pe PC cat si de pe telefon.Nu e neaparat necesar un calculator pt a face rost de cer+key pt un imei,se poate si doar cu telefonul.asta e bine sa sti inainte sa te apuci de asa ceva.asta e sfatul meu laur fac reclama la ce am zis la inceputul acestui topic
eu zic ca-si face reclama. toti vreti gratis, dar nu puneti osul la munca sa vedeti cum e.
Daca la mine te refereai,te inseli,da lucian,m-am prins cum sta treaba cu opda,e foarte usor de umblat de pe telefon,pe isign inca ma straduiesc,dar opda este de ajuns,pe isign am scos un certificat in doar 3 ore..dar al 2-lea a durat 48...in fine le multumesc celor care m-au ajutat.
certificat si key pentru mariansilviu , telefon E55 cu imei 355217030117676 . in arhiva se gasesc cer+key+HelloOX 1.3 si 2 semnate link pentru download :
17 august 2009, 21:50:54 • actualizat 17 august 2009, 21:52:34 (1 ori)
atata timp cat nu se incalca regulamentul, nu vad de ce ar trebui ca un moderator sa inchida topicul. Fiecare membru al forumului are dreptul sa viziteze si sa se foloseasca de continutul oricarui topic. Daca nu am (nevoie de) gps, nu cer inchiderea unui topic care are acest subiect. Si eu si hotoman si laur santem off-topic, cu asta basta. Adevarul e ca e mai dificil de obtinut acum un certificat decat era acum cateva luni.