Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
01 februarie 2011, 23:07:16 • actualizat 01 februarie 2011, 23:09:21 (1 ori)
Aligator26 01-02-2011 22:14:39
Lyvyu_cta,uite HelloOX v2.03 semnat pt telf tau #/file.php?id=595095 dar nu cred ca v-a merge cu el.Incearca cu Secman
Am instalat-o dar inca nu merge sa instalez alte aplicatii!
pex 01-02-2011 22:16:51
#/file.php?id=595097 aici e secman
Eroare de certificat...Nu merge nici asta.Innebunesc.Pe panarama aia de N82 a mers fara probleme si pe vechitura asta de N73 nu vrea?Dau cu el de pamant.Ce alternativa mai aveti?
Nu,trebuia sa proceseze imediat.Sterge helloOX-ul si incearca cu metoda pusa de ERA5ER,adica cu Hellocarbide,X-plore si Installserver.Sigur i-ti va merge daca urmezi exact pasii din acel tutorial;)
Nu,trebuia sa proceseze imediat.Sterge helloOX-ul si incearca cu metoda pusa de ERA5ER,adica cu Hellocarbide,X-plore si Installserver.Sigur i-ti va merge daca urmezi exact pasii din acel tutorial;)
Hellocarbide nu a mers instalat.X-plore nici ala.creca pana la anu il fac...
Lyvyu_cta,pai X-plore ti l-am dat eu,instaleaza doar hellocarbide-ul asta #/file.php?id=595367 si urmeaza pasii corect din acel tutorial
Sa imi bag ceva frate.E a nustiu cata oara cand va spun: NU MERGE INSTALAT HELLOCARBIDE ala care mi-l tot dati!CERTIFICAT EXPIRAT IMI ZICE.L-am copiat si pe card si din pc am incercat sa-l instalez.