Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
certificat +key+HelloOX 1.3 semnat pentru djtirzi , telefon N95 cu imei 356996012134960. arhiva zip se poate descarca de aici
--== enjoy it ==--
daca este pe viitor sa imi cereti ajutor in inbox si trece o perioada de vreme e bine sa imi reamintiti deoarece e posibil sa uit sau sa sterg din greseala asa cum am facut cu ceea ce am postat mai sus,pare rau pt intarziere djtirzi dar mesajul tau lam sters din greseala
cat timp cineva aici va cere ajutor pt cer+key si HelloOX il voi oferi gratis,trebuie doar sa astepte si sa aibe bunul simt de a scrie macar un multumesc pe forum. am facut acest topic tocmai pt a starpi acele javre de oameni care cer bani pt asa ceva
Scuze pentru k nu ti-am dat multumesc pana acuma dar numai acuma am vazut mesajul... Nu are nimik pentru intarziere e de inteles! Multumesc enorm de mult pentru certificate si meriti tot respectul si toata stima celor pe care i-ai ajutat si pe care o sa-i mai ajuti!
Arhiva in zip cu : certificat - key - HelloOX 1.3+2.2+2.3 semnate pentru nebraja , telefon E65 cu imei 354832014085656 . rog sa citesti posturile mele anterioare din acest topic in caz ca nu sti cum si ce sa faci cu ce am pus in arhiva . sau sa intrebi aici orice legat de arhiva linkuri pentru download : prin hi2.ro prin SpeedyShare prin 2Shared
03 noiembrie 2009, 14:54:35 • actualizat 03 noiembrie 2009, 14:55:54 (1 ori)
arhiva in zip cu certificat+key+versiunile 1.3 ; 2.2 si 2.3 HelloOX semnate pentru : - raulytto69 cu telefon N95 8GB si imei 356983016894872 , -respectiv dori_x cu telefon N82 si imei 358082012179061 . Pentru cine intampina probleme il rog sa citeasca posturile mele anterioare din acest topic. Linkuri pentru download diferite dar cu aceeasi arhiva , am pus mai multe in caz ca are probleme la download Speedy Share 2Shared Dav1.hi2.ro
03 noiembrie 2009, 15:06:42 • actualizat 03 noiembrie 2009, 15:12:26 (1 ori)
Arhiva in zip cu certificat-key-versiunile 1.3-2.2-2.3 de HelloOX semnate pentru cehul , telefon E71 cu imei 352924025867180 . Deasemenea este valabil ce am scris in postul anterior in cazul unor probleme . Linkuri diferite pentru download,dar cu acelasi continut : SpeedyShare 2Shared Dav1.hi2.ro
am urmat pasii descrisi in prima pagina a topicului si a fost chiar mai simplu:
am copiat fisierele din arhiva pe card am instalat HelloOX 1.3 pe card am rulat HelloOX... si la un momen a dat o eroare aplicatia inchizandu-se ma intrebat apoi daca vreau sa instalez MODO...am instalat apoi am intrat in Modo si am observat ca fisierul "instalserver" era deja in c/sys/bin treaba pare a fi rezolvata. ramane acum sa vad daca a avut efect.
trebuia sa mai fac ceva?eroarea pe care mi-a dat-o la rularea HelloOX e normala?
03 noiembrie 2009, 18:52:16 • actualizat 03 noiembrie 2009, 18:55:47 (1 ori)
foarte bine ca ai postat despre cum si ce sa intamplat pe telefonul tau,in felul acesta ii ajutam pe ceilalti.eu pun in arhiva mai multe versiuni de helloox semnate si sfatuiesc sa se instaleze pe rand in caz ca unul din ele da vreo eroare si nu isi face treaba,daca zici ca instalserver era acolo si dupa un restart poti instala orice atunci treaba e buna.daca nu ,vei sterge versiunea de helloox si instalezi urmatoarea versiune.din aceste 3 versiuni puse de mine in arhiva ,una va merge cu siguranta. nu are ce sa se intample daca apar erori,doar ca nu iti "deschide" telefonul si va trebui sa incerci cu versiunea urmatoare atasata.personal nu am instalat pe toata gama de telefoane de la nokia si e bine ca fiecare din noi sa precizam ce versiune de soft are in telefon si cu ce versiune de helloox a mers ,ca pe viitor sa le vina mai usor celor ce vor solicita ajutor
03 noiembrie 2009, 19:00:50 • actualizat 03 noiembrie 2009, 19:04:40 (1 ori)
milioane de multumiri, LUCIAN!!! de cateva zile incercam sa ma joc jocuri n-gage. acum am reusit datorita tie. am instalat heelox 1.3. mi-a mers din prima. apoi am intrat in modo si am cautat installserver.exe in E, dar nu am gasit-o. era deja in C-sys-bin. am dat un restart la tel si acum am instalat fifa 2009 care inainte nu mergea decat trial si apoi imi zicea sa il cumpar, si acum merge full, deja caut jocuri n-gage pe care sa le instalez. ce nu inteleg este ce fac cu cer si key care mi le-ai dat? le folosesc la ceva? inca odata mii de multumiri! esti un adevarat! P.S. ai vreun pont pentru jocuri n-gage full?
pentru toti care vor sa faca la fel, sa stie ca am nokia N95 8GB versiune de soft 31.0.015 si merge beton cu heelox 1.3
03 noiembrie 2009, 20:15:01 • actualizat 03 noiembrie 2009, 20:18:45 (3 ori)
Da dom'le merge....
acum pot instala softuri. am incercat cateva variante de video playere. a mers UcPlayer pacat ca sacadeaza chiar si la filmulete in rezolutie 320x240. si varianta de CorePlayer pe care o aveam n-a mers instalata. (are cineva o varianta buna de Core? )
acum sa revin...deci pe E71 a mers asa cum am scris mai sus: (am urmat pasii de instalare descrisi de Lucian pe la pagina 1 a topicului) am copiat fisierele din arhiva pe card am instalat HelloOX 1.3 pe card am rulat HelloOX... si la un moment a dat o eroare aplicatia inchizandu-se m-a intrebat apoi daca vreau sa instalez MODO...am instalat apoi am intrat in Modo si am observat ca fisierul "instalserver" era deja in c/sys/bin gata
03 noiembrie 2009, 21:33:29 • actualizat 03 noiembrie 2009, 21:34:26 (1 ori)
eu tot N95 8GB am, si stiu cum e . ngage joace full sunt peste 20 . cel mai meserias e one si space impact . astea miau placut mie in mod deosebit . e posibil ca un singur joc sa nu se poata instala,nu te panica,nu e nimic in neregula cu telefonul.un joc foarte frumos ce il recomand celor cu n95 8gb este quake 3 . nu cere aici detalii , aici ma ocup doar de "libertatea" telefoanelor,binenteles pe gratis,fiind suficient un simplu multumesc pt asta