Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
arhiva cu certificat,key si HelloOX 2.03 semnat pt lexsnb link download : http://shaaare.com/40023876 in caz ca nu functioneaza helloox , va merge metoda cu norton antivirus postata in linkuri anterioare , sau la alegere alte metode
daca ramane blocat,inseamna ca versiunea de helloox nu poate trece de securitatea versiunii de soft a telefonului,deci nu il poate hackui.ramane sa incerci cu antivirusul,urmareste posturile mele anterioare unde ai sa gasesti explicatii complete
29 martie 2012, 16:38:23 • actualizat 29 martie 2012, 16:45:57 (1 ori)
cosminel3181 29-03-2012 14:18:34
va rog frumos un .cer si .key pentru un nokia:e71,IMEI:354208038914397 MULTUMSC
cosminel3181 si horia_ilie maine va postez arhiva cu cele necesare,daca va grabiti puteti incerca ( cu succes ) prin metoda Norton sa "rezolvati" singuri telefonul
lexsnb cu placere
nu uitati,acesta este singurul forum din romania ( pot spune sigur cu o aproximatie de ~98% ) ce elibereaza inca certificate valabile pt orice model de symbian de la nokia,dar unde se poate oferi si suport real,daca binenteles acea problema se poate rezolva.recomand totusi sa imi cititi posturile anterioare ca e foarte posibil ca multe din problemele voastre sa aibe deja rezolvarea postata,mai precizez ca am initiat acest forum in dorinta de a desfiinta "imbecilitatea unora" de a profita si a cere bani pt asa ceva ( rog daca exista cereri de bani pt certificate symbian sa mi se adreseze in inbox dovada ),asa ca oricine e binevenit aici;orice certificat,key si HelloOX semnat va fi postat doar aici,iar userii sunt rugati sa posteze aici orice problema si nu in inbox. Va thanks pentru atention