Ooo, raulica putza mica e smecher si bazat ... Are zeci de euroi pe cartela. Vai deci m-ai dat gata ... Pastreaza-ti bogatia pt tine fiule, ca daca te scutur putin, nici 5 lei n-ai in buzunar ... Pana nici idolul tau Mr G.(utza) nu e la fel de bazat ca tine ...
in fn ...
As vrea sa te anunt prin aceasta cale ca am ajuns director ZAPP ... Asa ca daca mai vrei zeci de euroi moka pe cartela aia va trebui sa ma pupi si pe mine in c**, nu numai reteaua ...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Varianta internet mobil
1 893 vizualizări
98 răspunsuri
Linkuri topic "Varianta internet mobil"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
24 ianuarie 2010, 12:22:29
He he... se vede clar cine se oftica acum. Ti-am mai zis,ma doare fix undeva de ce spui tu,eu tot cateva zeci de euro am credit si tu ramai doar cu oftica si cu niste posturi idioate,niste tentative de denigrare a imaginii mele.
Si la faza cu 5 lei in buzunar,chiar ca m-ai dat pe spate ) Prietene,esti chiar atat de frustrat? Eu muncesc ma,nu sunt puturos ca tine si ca altii de pe forum!
Vezi sa nu crapi de atata ura si ciuda pe care o ai in tine!
Radeti voi cat vreti,nici nu aveti idee ce amuzanti sunteti )
Ce bine e de mine ca am servicii moka de la Zapp Sa se oftice toti frustratii
Si la faza cu 5 lei in buzunar,chiar ca m-ai dat pe spate ) Prietene,esti chiar atat de frustrat? Eu muncesc ma,nu sunt puturos ca tine si ca altii de pe forum!
Vezi sa nu crapi de atata ura si ciuda pe care o ai in tine!
Radeti voi cat vreti,nici nu aveti idee ce amuzanti sunteti )
Ce bine e de mine ca am servicii moka de la Zapp Sa se oftice toti frustratii
Windows CE
24 ianuarie 2010, 12:44:46
Sincer ma doare in 14 ca vb tu moka ... Daca nu ai mai polua atata toate topicurile, cu toate aberatiile si visele tale de azi noapte, poate ca nu as avea nimic cu tine
Ce fain era mw inainte, cand intrau doar useri seriosi, si nu toti bagatorii de seama ca tine...
Ma intreb oare DSF sau alt mod chiar nu are nimic de zis referitor la comportamentul tau? sincer chiar vreau sa vad cum iti iei bann ...
Ce fain era mw inainte, cand intrau doar useri seriosi, si nu toti bagatorii de seama ca tine...
Ma intreb oare DSF sau alt mod chiar nu are nimic de zis referitor la comportamentul tau? sincer chiar vreau sa vad cum iti iei bann ...
MW Veteran
683 mesaje
din 09/02/2009
10 aprecieri
SonyEricssonW660i
21 august 2010, 19:59:50
Cand am intrat aici mi.am zis ,,am gresit topicul ?,, ca vad ca aici numai despre variante de internet nu se vorbea ) in fine , as vrea sa stiu daca e cineva pe aici care stie de ofertele de internet de la M-Tel bg , stau aproape de granita (20 km) si am semnal bun am auzit ca au si wap
19 septembrie 2010, 15:16:43
care e cea mai buna oferta de internet mobil?? orange , vodafone , cosmote , digi , zapp sau romtelecom ??
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
19 septembrie 2010, 15:20:02
Toate ! spune naiba pentru ce zona iti trebuie, ce vrei sa faci cu el etc. si poate se gaeste cineva sa-ti raspunda exact care e cea mai buna varaianta.
19 septembrie 2010, 15:31:08
poi imi trebuie pt brasov. datorita faptului ca e posibil sa nu prind camin. poi il folosesc pt mess filme... ceva ieftin si bun? la rds am vazut trafic nelimitat , viteza de 7,2 primi 5gb dupa viteza de 64kbps cu 15 ron
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
19 septembrie 2010, 16:09:08 • actualizat 19 septembrie 2010, 16:11:31 (1 ori)
Abonament sau cartela ? Din cate stiu la RDS cartela costa 4 euro fara tva, este mult mai mult decat ai aproximat tu. La abonament sa nu te astepti la minuni, o sa ai viteza intre 100 si 200, dar o sa stea mai tot timpul la 100kB/s, iar uploadul e la pamant. stai minute pana canduploadezi cateva sute de kb. Pentru filme nici sa nu te gandesti la internet mobil. Cea mai buna varianta pentru messenger jocuri online si surf ramene Zapp-ul, restul retelelor sunt foarte aglomerate decand cu avalansa asta de internet mobil si ofertele pe care le-au scos operatorii. La Zapp n-ai stres, au putini abonati, reteaua n-are nici o legatura cu cea 3G, daca nu optezi pentru 3G, iar traficul este bunicel.
Cu vodafone-ul ar fi bine sa nu te incurci nu prea e cine stie ce.
Orange asa si asa, dar e aglomerata reteaua la ei.
Cosmote-ul e bun pot sa zic cam egal cu zapp-ul folosesc aceasi tehlologie.
Parerea mea e sa te orientezi catre zapp daca ai acoperirea buna.
Cu vodafone-ul ar fi bine sa nu te incurci nu prea e cine stie ce.
Orange asa si asa, dar e aglomerata reteaua la ei.
Cosmote-ul e bun pot sa zic cam egal cu zapp-ul folosesc aceasi tehlologie.
Parerea mea e sa te orientezi catre zapp daca ai acoperirea buna.
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
19 septembrie 2010, 17:03:56
Romtelecom CDMA e singurul cu trafic nelimitat fara limitarea vitezei.
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
19 septembrie 2010, 17:06:31
Dar cu acoperire destul de slaba, iar din ce am testa viteza nu e asa de grozava, cel putin la mine noaptea functiona calumea, dar ziua era jale.
19 septembrie 2010, 17:52:29
au acoperire cei de la romtelecom in brasov? cat ajunge un abonament?
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
19 septembrie 2010, 18:13:57
Uite aici http://www.romtelecom.ro/personal/internet/clicknet-mobile/ , nu inteleg ce va e asa de greu sa cautati pe site-ul lor, sunt date mura in gura pentru a vedea orice chior.
@info nu au nelimitat fara limitarea vitezei. Daca traficul recomandat aferent fiecarui abonament este depasit, Romtelecom isi rezerva dreptul de a limita vitezele de download si upload la 128 kbps. Limitarea de viteza va fi aplicata doar in cazul in care se depaseste in mod repetat, cu mai mult de 50%, traficul lunar aferent fiecarui abonament.
@info nu au nelimitat fara limitarea vitezei. Daca traficul recomandat aferent fiecarui abonament este depasit, Romtelecom isi rezerva dreptul de a limita vitezele de download si upload la 128 kbps. Limitarea de viteza va fi aplicata doar in cazul in care se depaseste in mod repetat, cu mai mult de 50%, traficul lunar aferent fiecarui abonament.
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
19 septembrie 2010, 18:58:33
smek3rul 19-09-2010 15:31:08
poi imi trebuie pt brasov. datorita faptului ca e posibil sa nu prind camin. poi il folosesc pt mess filme... ceva ieftin si bun? la rds am vazut trafic nelimitat , viteza de 7,2 primi 5gb dupa viteza de 64kbps cu 15 ronDaca nu o sa-l folosesti in bucuresti nu prea are rost sa iei in considerare digi...
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
19 septembrie 2010, 23:59:26
Este acoperire Clicknet mobile in Brasov.
Aia e trecut doar asa in oferte si contract, ca si la internetul fix. Dar nu se aplica nici o limitare a vitezei oricat trafic ai face la Romtelecom CDMA, indiferent de abonament.
laur1989 19-09-2010 18:13:57
@info nu au nelimitat fara limitarea vitezei. Daca traficul recomandat aferent fiecarui abonament este depasit, Romtelecom isi rezerva dreptul de a limita vitezele de download si upload la 128 kbps. Limitarea de viteza va fi aplicata doar in cazul in care se depaseste in mod repetat, cu mai mult de 50%, traficul lunar aferent fiecarui abonament.MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
20 septembrie 2010, 00:31:34
Imi poti garanta tu ?
Înapoi la Tehnologii
cine e aici?