Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Şi mie mi se taie GPRS-ul când primesc vreun apel sau mesaj. Într-un fel e mai bine așa că pot să-i prind pe fraieri Dar partea bună e că dacă primesc un apel nu mi se închide browser-ul
Doar cand intru cu browser-ul tel-ului pot primi apeluri,pot efectua apeluri,trimite mesaje.Daca is cu Opera Mini,pot apela,trimite mesaje,dar daca sunt apelat imi intra mesageria )
Pai si eu daca fac download prin gprs,cu 3g nu am probat,imi taie semnalu si primesc mesaju sau apelu,downloadu se opreste la cat a ajuns,iar dupa apel,continua downloadu
sa incerc sa va lamuresc , am sunat la orange serviciul clienti si surpriza, apelurile voce au prioritate ,deci cand intri pe wap prin gprs ti se va deconecta netu si i.ti intra automat convorbirea.
mie la k750i pot primi apeluri cand sunt in opera,mig33,g-mail,etc. si pot primi sau face apeluri cand sunt normal cu browserul pentru ca am optiunea aia in browser 'make phone call' care cred ca e la toate SE!
Eu cand sunt dupa browser default vine apelul si raspund, iar dupa apel ma intreaba: "Return to bla...bla", dar cu OM celui care ma suna ii da: "Momentan abonatul"
09 iulie 2007, 05:11:18 • actualizat 09 iulie 2007, 05:14:40 (2 ori)
Asta scrie pe pagina la nokia (NOKIA N95) : WCDMA 2100 (HSDPA), cu transmitere simultană de voce și de pachete de date (viteză maximă PS încărcare/descărcare = 384/3,6 MB; viteză maximă CS = 64 kbps) Suport Dual Transfer Mode (DTM) pentru conexiune simultană de voce și de pachete de date în rețele GSM/EDGE. Simple Class A, multi slot clasa 11, viteză maximă descărcare/încărcare = 236,8/177,6 kbits/s
adica in acelasi timp ce navighez/download pot purta o convorbire fara sa se intrerupa nici una nici alta ?