Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Incarcare USB
850 vizualizări
1 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "Incarcare USB"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
21 mesaje
din 28/07/2007
04 iulie 2009, 00:08:09
Posed un Eten X600 si din cate am auzit nu prea e bine sa tot se incarce cand il conectezi la PC. Am cautat prin setari sa dezactivez dar nu am gasit nimic. Are cineva idee cum pot face asta ? sau poate e vreun program care face treaba asta...
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Pentru asta ai deschis tu un topic? trebuia doar sa dai o cautare pe forum si gaseai raspunsul in cel putin 30 de postari.
Trebuie sa intri in registri in HKLM/Drivers/BuiltIn/Battery, cauti key-ul EnableUSBCharging , il selectezi iar la Dword Data pui 0 in loc de 1, dupa care dai un softreset.
Eu personal de 3 ani de cand folosesc dispozitivele wm nu am dezactivat incarcarea prin USB, e useless. Bateria cand se duce, dusa e. Prea putin e afectata de incarcarea la usb ( daca ar fi acumulatoare Ni-Mh da, ar fi problema, dar acumulatoarele li-ion si li-po au rezistenta la incarcarile facute cand acumulatorul inca are energie).
Trebuie sa intri in registri in HKLM/Drivers/BuiltIn/Battery, cauti key-ul EnableUSBCharging , il selectezi iar la Dword Data pui 0 in loc de 1, dupa care dai un softreset.
Eu personal de 3 ani de cand folosesc dispozitivele wm nu am dezactivat incarcarea prin USB, e useless. Bateria cand se duce, dusa e. Prea putin e afectata de incarcarea la usb ( daca ar fi acumulatoare Ni-Mh da, ar fi problema, dar acumulatoarele li-ion si li-po au rezistenta la incarcarile facute cand acumulatorul inca are energie).
Înapoi la Eten PocketPC
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter