Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Ar trebui sa te mai gandesti. Omnia 2 nici nu e cea mai buna alegere facuta. Ia-ti un htc din generatia moderna ( hd, hd2, tp2, D2 ) si ai sa vezi ce rapid e wm-ul si cate avantaje iti ofera.
Omnia 2 mi-a placut ca design. Am vazut in reviewul de aici cum se misca : http://telefonultau.eu/products/HTC-HD2.html Se misca cu muuuult mai bine decat Omnia 2 pe care il am, cu toate ca e nou...
darthmaul - ce versiune de rom ai? Daca nu sti unde sa vezi, settings/system/version/device si acolo ai pda, csc, phone. Si inca o intrebare, asa l-ai cumparat, cu windows 6.5?
PDA : I8000NXXIJC CSC: I8000COAIJC WM 6.5 PROFESIONAL BUILD 21868.5.0.69 Asa l-am cumparat de la Germanos pe 28.12.2009. E groaznic. E ca si cum ai avea o dacie 1300 la care trebuie sa desfunzi carburatorul, pompa de benzina, etc, zilnic ca sa poti circula cu ea. Am un Ipod touch si de un an si ceva si n-am avut nici o erroare sau blocaj pe el. Merge blana... updateturile se fac cu un singur click iar in rest doar sa-l conectez cam o data pe saptamana la comp sa-si faca plinul de curent. Din cauza asta compar Omnia2 in permanenta cu acesta. Pe Omnia 2 nu am muzica, nu am filme, videoclipuri nici nu ma intereseaza partea de multimedia de pe el, jocuri, nici cei 8Gb pe care n-am pus decat cateva ringtonuri, nici macar camera foto de 5MP nu ma intereseaza.
salut acceasi versiune de rom am pus si eu dupa cateva rom-uri care nu au functionat bine tot asa se blocau sau mai stiu eu ce ... dupa cateva sapt de chin am cautat pe net si am gasit un rom original de singapore si merge perfect ... este tot PDA : I8000NXXIJC dar este versiunea pt singapore diferenta este ca imi arata numarul de tel cu prefix ca in america (072)123-4567 asta ar fii singurul inconveniente in reste se misca supper bine am pus pe el tot felul de softuri si nu am mai avut probleme daca vrei dami un pm si iti pot da rom=ul
26 ianuarie 2010, 01:20:40 • actualizat 26 ianuarie 2010, 01:21:40 (1 ori)
darthmaul 25-01-2010 20:47:54
Omnia 2 mi-a placut ca design. Am vazut in reviewul de aici cum se misca : http://telefonultau.eu/products/HTC-HD2.html Se misca cu muuuult mai bine decat Omnia 2 pe care il am, cu toate ca e nou...
Din nou o comparatie nepotrivita. HD2 are un procesor de 1000Mhz si 500mb ram; omnia 2 are proc de 800 si 256ram. E normal ca al tau sa fie mai incet, cu toate ca e nou. Totusi, ai un telefon cu un procesor de 800 (cu accelerator grafic), si nu multe telefoane au asa ceva; un Omnia 2 poti sa-l faci racheta cu un rom custom pentru ca rom-urile stock sunt cel mai adesea prost optimizate.
Îi mulțumesc lui @vali_l14 pentru ajutorul acordat pentru instalare ROMului JA5. La 24 de ore de la instalare, nu pot sa spun decât că nu am sesizat vreo modificare în funcționare față de versiune originală cu care l-am cumpărat de la Germanos. Si pe partea de internet este la fel, singura soluție pentru o navigare decentă pe net găsită de mine, este instalare a cât mai multe browsere și debifarea suportului flash, a plug-in -urilor si in opera debifata optiunea power management. Jalnic. Nu vreau să mai fac alte comparații, pentru a nu genera flame-uri.
Poti folosi Schapps Advanced Configuration Tool 3.3, o aplicatie de tweaking care are si optiune de setare a locatiei de salvare a fisierelor primite via BT.
ca sa vezi subtitrarea la filme descarci acest tcpmp v0.81 rc1 beta hd.cab /copiezi in telefon/ instalezi/deschizi/click pe options/click pe video/bifezi GDI apoi alegi filmul si ti se va vedea si subtitrarea subtitrarea sa aiba extensia ".srt" se vad si videoclipuri in HD dar framat ca sa alegi filmul urmezi calea: file/open file si acum intrii in folderul unde ai filmul si dai click pe film.....daca in folder vezi doar fisierul video dai click pe filter apoi ti apasat pe sageata de jos pana coboara lista la ultima pozitie si bifezi "All files (*.*)".....acum vei vedea si subtitrarea in acel folder, daca exista daca la unele filme subtitrarea se vede mai mica sau mai mare decat de obicei, poti remedia asa: options/settings/select page/subtitles si modifici valoarea la Hi res size si la Low res size eu am pus asa: Hi res size 28 Low res size 28[/quote]
[quote name="redhot" time="01-02-2010 10:16:40"] Parerea mea personala:este un telefon bun,nu cel mai bun dar ok.Daca esti un tip care 50%din timp este in masina trebuie sa ai tot felul de aplicatii si accesorii pe el(ca doar na...)sau trebuie sa te tragi pe dreapta sa dai un telefon sau ramai la clasicul telefon pe care il butonezi fara griji si la volan.Eu il am de aprox.2 luni si sunt multumit,as fi poate incantat deadreptul daca as stii sa il utilizez la macar 50% din potential si daca as trece de frica de a instala "nebunii peste nebunii"pe el ...ca sa nu il blochez...
01 februarie 2010, 21:05:56 • actualizat 01 februarie 2010, 21:09:44 (1 ori)
redhot - Din punctul meu de vedere este un telefon foarte bun. Ceea ce ma multumeste pe deplin este ca-si indeplineste cu brio functia primara pentru care este el construit - cea de telefon. Iar ca bonus ceea ce poate face el, nu mai intru in detalii ca nu are sens. Bineinteles ca se poate si mai bine, dar... este ok. bogdan373 - ce mesaj iti da? Poate trebuie sa instalezi sdk-ul? Am impresia ca am pus eu varianta 2.1 la share pe la pg. 14 sau 15. Si daca va intereseaza versiunea de rom JA5 - http://www.4shared.com/dir/26916923/3a690dc5/sharing.html Este ok. Multumiri lui Secany de pe modaco.
salut. cum fac ca fundalul de la bara de sus si de jos sa nu mai fie negru? vreau sa apara doar textul pe imaginea pe care o pun eu, si culoarea la text de unde se schimba? mersi
@vali_l14: thanks de info-ul cu ROM-ul JA5, o sa il pun si eu zilele astea. Va trebui sa fac un back-up complet (agenda, mesaje, muzica si programe din Storage) inainte, nu? Ca sa parca am citit, ca update-ul sterge cam tot...