Salut,
va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme: nu mai pot utiliza tot ecranul telefonului deoarece nu imi mai raspunde la comenzi. Spre exemplu: cand doresc sa caut un numar de telefon in agenda si incerc sa scriu numele de contact imi inlocuieste literele cu cele invecinate celor dorite.
La fel si cand doresc sa anulez o comanda efectuata sau sa o validez prin simpla amplasare a OK sau X.
Imi puteti recomanda o solutie ?
Multumesc,
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Probleme cu touch screen-ul la I900
767 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "Probleme cu touch screen-ul la I900"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Lurker
396 mesaje
din 25/05/2008
14 aprecieri
24 iunie 2009, 22:55:06
misky 24-06-2009 19:33:43
Imi puteti recomanda o solutie ?Multumesc,

MW Liker
53 mesaje
din 18/10/2009
02 ianuarie 2010, 01:47:10
cam asa ceva... incearca un align screen si daca nu merge... e problema de la touch screen si posibil trebuie schimbat
Înapoi la Probleme software
Topicuri similare
cine e aici?