Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
am avut un htc touch diamond pe care am instalat Igo8 si mergea perfect. acum mi-am luat un htc touch hd si am modif. sys ca sa citeasca de pe card dar din cauza rezolutiei 480_800 imi da eroare!!!!!!!!!!! ce pot sa fac ?? stie cineva cum se poate instala igo8 pe HD ??, ca sa functioneze la rezolutia HD-ului ?? please help me caci trebuie sa plec in concediu si am mare nevoie de gps. dau un wisky!!!!
Nu stiu daca te pot ajuta in felul asta cu fisierul meu sys.txt Dar... incearca totusi, nici mie nu mi-a mers pe xperia decat dupa ce_am modificat astfel fisierul sys.txt. La fel ca tine, am pastrat iGO8 de pe vechiul Diamond pt ca era default in internal storage, si am modificat doar la [folders], bineinteles ca nu a vrut sa mearga pe 800x480, asta pana i-am gasit aceste setari:
[project] ;No need the name for the latest version ;name="igo8_pda" ;name="ui_igo8"
[device] type="ALIAS_XPERIA"
[folders] app="%SDCARD%/iGO/iGO8"
[interface] maxzoom2d=6000000 show_exit=1 mapfontscale=250 recalc_voice=0 ;uncomment for PDA version ;Skin="ui_igo8" vga=1
am rezolvat partial. am gasit igo 8.3.etc care merge dar doar cu harta romaniei. eu aveam pe diamond un igo8 mai vechi dar aveam 44 de tari ca harti+poiuri etc care nu vrea sa le vada cu versiunea asta noua.spune update harti!!!!! am inteles ca exista o versiune:iGo8 v8.0.0.49545 PDA FULL ROMANIA (fulgerul release), care merge pe rozoluia hdului si cu hartile anterioare (din 2007). daca o are cineva please o vreau si eu!!! se gaseste pe torente si nu stiu care e treaba cu descarcatul. multumesc tuturor de ajutor.
Pe rezolutia HD-ului vei avea probleme cu POI-urile, in sensul ca nu se pot vedea iconitele benzinariilor, banci, etc. Daca nu tii neaparat sa le poti vedea, atunci poti pune un kit pt. 480_800. Daca insa vrei sa vezi POI-urile in toata splendoarea lor, pui un kit 240_400 (gasesti in aria Omnia cate vrei!) si adaugi doua linii in sys.txt:
[rawdisplay] highres=1
[interface] vga=1
Eu asta folosesc pe Xperia si am facut 1500 de km in RO cu telefonul drept navigatie.
@catacam66 problema cu hartile e relativ simpla: nu merg harti de pe igo 8.0.x pe 8.3.x. deci cauta harti corespunzatoare versiunii de navigatie care o folosesti.
am gasit varianta igo8 8.0....etc(fulgerul realase) care am auzit ca e ok. am instalat-o si e ok si merg si hartile toate. o singura problema ar fi: nu merge in landscape mode. dar e bine si portrait caci ecranul e mare si se vede. multumesc inca odata pentru sfaturi.
Am cautat toata ziua un tutorial cu IGO pentru TOUCH HD, pe toate site-urile numai link-uri expirate si tutoriale fragmentate. Va rog frumos daca are cineva rabdarea sa puna un ghid de instalare pt un noob cu link-uri actualizate. Daca se poate IGO PRIMO, daca nu e bun si 8 sau ce aveti... Multumesc anticipat!
Salutare tuturor, Poate cineva sa posteze un link de descarcare pentru un iGO bun si compatibil cu HTC Touch HD? Caut de 2 saptamani asa ceva si nu gasesc nicaieri...