Bine, cum zici tu... vad ca nu poate omu' sa-si dea cu parerea...
Si, apropo de mufa... nu are adaptor direct la mufa, sa zici ca e inestetic sau incomod, e un cablu care are 30-40 cm lungime, care are la capat mufa de 3.5mm... unde poti adauga ce casti vrei... dar, daca crezi ca acel cablu incurca... eu il iau ca pe un prelungitor, sa zic asa, si chiar ajuta... si e chiar cel din cutie, nu e nu stiu ce improvitatie de 2 lei.
Sa revin ontopic: man, ia-ti ce vrei, nu-mi pasa... crezi ca am ceva de castigat daca iei Omnia, am vreun comision, ceva? Dar sa stii ca eu butonez Omnia din Octombrie si pot sa-ti spun ca l-am descoperit indeajuns de bine pentru a spune ce poate... e drept ca daca iei unul din raftul magazinului cu nu stiu ce ROM de pe la inceputurile sale, si il lasi asa, sigur te va dezamagi. Daca insa stii sa ti-l faci al tau... o sa ramai surprins pe zi ce trece. Cred ca asta e valabila la orice telefon cu WinMo...
Un exemplu concret: din coincidenta sau nu, chiar aseara m-am intalnit cu un tip care m-a contactat pe acest forum, tot din oras cu mine,... m-a vazut ca ma descurc mai bine cu acest telefon si vroia sa vada cum e al meu... ca ar vrea sa isi ia si el Omnia, dar nu era convins, pentru ca avusese ocazia sa butoneze telefonul unui tip, de la care vroia sa-l cumpere, si a fost deazamagit, si de rom, si de viteza, ma rog...
Vreau sa zic ca dupa ce i l-am aratat pe al meu si l-am lasat sa vada singur ce si cum, omu' s-a hotarat sa si-l cumpere. Si chiar a plecat incantat.

Chiar vroia sa vada si rezolutia, ca citise ca ar fi cam proasta,... si dupa aceea nu a plecat cu aceeasi parere.
P.S. Tipul avea Asus P552 si le stia cu WinMo (deci nu era la pimul PPC) si initial i s-a parut ca e mai rapid ca Omnia... dupa care s-a convins de adevar.
Gata... nu ma mai bag, nu stiu de ce nu-mi vad eu de treaba!
Scuze ca m-am lungit...