Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
LOL.... a intrat si fata pe forum de o zi si ati sarit toti asa sa o intampinati.... calduros.... aveti grija poate se sperie cum a zis florin si ramanem fara fete pe forum oricum KIKI bine ai venit pe Mobilewave
O stiu pe KiKI putin de pe Alandala.net(forumul lui mosu).E de gasca genu lui Natalix daca o mai tineti minte.Aveti rabdare si voi suntem 99% feciori pe aici cum apare cineva de sex opus "sariti" pe ea si o intimidati
salut la toata lumea.si eu sunt nou si am intrat din prima cu o problema(dec.6234)dar dupa cum am vz sunteti super ok. chiar daca sunt incepator acest site m-a acaparat cu totul.nu prea am ex. cu tel. sau calc.dar urmaresc discutiile.sunteti ce mai tari!!!
Salutare la toti.Am dat de acest forum din intampare si mi se pare interesant.Sper sa ne intelegem bine si in viitor.La mai multi useri!Felicitari adminilor pentru forum.