Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mai ce ma amuz pe topicul asta Adica mie imi plac mult pisicile,am una si in apartament. Ce pot sa spun,le ador. Si bravo lor,trebuie sa traiasca si ele,nu?
11 iunie 2009, 19:51:54 • actualizat 11 iunie 2009, 19:58:51 (2 ori)
sa traiasca da nu cu porumbeii mei..da acum am ditamai cainele langa voliera asa ca zat pisicilor...a si de la toamna toti puii de anul asta plus vreo 5batrani la curse cu ei..sa vedeti ca nu ii am degeaba..maine va mai pun poze cu cei curcani si jucatori si cativa pui de voiajori a si am uitat am si un carier cu numele proprietarului si numar de telefon pe inel..prins bineinteles da dupa ce scot 2pui din el il inapoiez proprietarului in bucuresti..am luat legatura cu el si e de acord..e porumbel cu locul 2pe tara..e superb
Mai ce ma amuz pe topicul asta Adica mie imi plac mult pisicile,am una si in apartament. Ce pot sa spun,le ador. Si bravo lor,trebuie sa traiasca si ele,nu?
si mie imi plac pisicile.....am un birmanez negru(sau cum s-o zice)..corcitura..da e frumos foc..ala e al meu..
Pai sa traiasca, da nu prea mult ca bate la ochi! Crezi ca pisica aia avea nevoie de 40 de porumbei sa se sature? A omorat ca asa-i in instinctul ei de vanator, dar-ar camionu peste ea sa dea! )
bai frate din toti a mancat doar 2 restul doar a omorat..fa proba si baga o pisica intr-o voliera cu o suta de porumbei si vezi ce le face apoi mai vorbim...
Multi stau la bloc... si e imposibil. Eu cand eram mic nu puteam sa inteleg cum poate sa tina cineva porumbei: sa-i tii intr-un cotet de porumbei e ok, dar cand le dai drumul? Se mai intorc? Nu se ratacesc? Au suficienta minte sa se intoarca singuri la adapost? Nici acum nu stiu prea bine. ) Eu mai pun la bloc putina mamaliga sau firimituri de paine pe jgheabul geamurilor, dar cred ca vin gugustiucii. Oricum nu stiu care e diferenta dintre un gugustiuc sau un porumbel.