Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Discutii despre automobilele DACIA (masina poporului).
5 106 vizualizări
215 răspunsuri
Linkuri topic "Discutii despre automobilele DACIA (masina poporului)."
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri
15 aprilie 2011, 00:21:33
Daca masina este inmatriculata deja in RO nu se mai plateste taxa. O platesti cand se inmatriculeaza prima data masina!
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
15 aprilie 2011, 15:38:10
Cumnatul meu are o daciuta 1300 originala cu motor si cutie franceza.
Motorul si cutia e perfecta, nu a fost desfacuta, nu stiu cati km are masina, acum 3 ani cand l-a cumparat, avea 60mii km!!! A umblat cu masina prin EU
, acum numai la carat materiale o foloseste.
Motorul si cutia e perfecta, nu a fost desfacuta, nu stiu cati km are masina, acum 3 ani cand l-a cumparat, avea 60mii km!!! A umblat cu masina prin EU
, acum numai la carat materiale o foloseste. MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
17 aprilie 2011, 14:48:16
Na. Are 209mii la bord, nu papa ulei motorul, nu a fost numai odata reglata supapele, si atat. Nici lantul de distributie nu a fost schimbata. 
Caroseria e ruginita rau, un clotan nu ar putea traversa masina in prag fara sa prinda asfalt
Motorul functioneaza ca un ceas doxa. In motor nu au fost puse numai uleiuri de marca, si acum fuge 10 mii cu un schimb de ulei fara sa scada nivelul. E enervanta chestia asta cu daciile cu motor francez. Acum ia omul sarac un logan scump si nu tine atat motorul ca la o dacie de 30 de ani.

Caroseria e ruginita rau, un clotan nu ar putea traversa masina in prag fara sa prinda asfalt
Motorul functioneaza ca un ceas doxa. In motor nu au fost puse numai uleiuri de marca, si acum fuge 10 mii cu un schimb de ulei fara sa scada nivelul. E enervanta chestia asta cu daciile cu motor francez. Acum ia omul sarac un logan scump si nu tine atat motorul ca la o dacie de 30 de ani.
MW Addicted
1739 mesaje
din 16/10/2009
5 aprecieri
11 octombrie 2011, 20:29:04
Se mai poate cumpara primul model de logan prin programul rabla?
Acces restricționat
107 mesaje
din 30/09/2011
Android 2.2.1
Vezi pe siteul Dacia. Dar are vreo inscriptie distinctiva ?
MW Addicted
1739 mesaje
din 16/10/2009
5 aprecieri
11 octombrie 2011, 21:24:35
Are mai multe chestii. Ultimul model e logan facelift si nu-mi place deloc. Prea multe elemente cromate.
Primul logan e mai simplu si mai frumos dar nu stiu daca mai e disponibil.
Primul logan e mai simplu si mai frumos dar nu stiu daca mai e disponibil.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter