Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nokia N73 software
1 866 vizualizări
6 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia N73 software"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
2 mesaje
din 12/05/2009
12 mai 2009, 23:05:23 • actualizat 12 mai 2009, 23:06:46 (1 ori)
Am o mică problemă în legătură cu update la soft-ul mobilului meu. Am încercat să fac update și procesul mergea ok, apoi a spus că deconectați usb, scoateți acumulatorul și reconectați usb, puneți acumulatorul la loc. După aia mobilul nu se mai conectează. Usb nu-l mai recunoaște, iar cînd dau din nou să facă instalarea nu detectează mobilul. VĂ ROG, dacă ați întîlnit această problemă, ajutați-mă. Merci antincipat!

conecteaza telu la pc si lasal vre.o jumate de ora ca va merge

Începător
2 mesaje
din 12/05/2009
13 mai 2009, 06:44:36
Am încercat și să-l las mai mult timp, oricum spune că nu nu-l găsește și apare o fereastră în care spune connection is not found.

eu asa am patit cu n96 si n95 8gb
l.am lasat cam jumatate de ora apoi am intrat in nokia softwer update si dai pe acolo next

Începător
1 mesaje
din 05/06/2009
05 iunie 2009, 15:30:01

Începător
11 mesaje
din 11/07/2009
11 iulie 2009, 14:36:47
deci... Ti sa dus flashu...Du-l la un service gsm ... e foarte greu de facut;) telefonul se poate repara

Daca bateria nu te mai tine ca la inceput e clar ca ti sa scurtcircuitat usb ul in telefon.am patito la fel cu un 5200
Înapoi la Probleme software
Topicuri similare
cine e aici?