Salut . Ma uitam (cu ciuda) pe Youtube cum posesorii de Nokia N95 se joaca FIFA pe telefon ,exact ca pe un PSP . Secretul e un programel de remapare a tastelor numit Magic Key, prin care absolut orice buton poate fi folosit in jocuri ,aplicatii etc incluzand butoane multimedia,de actionare a camerei etc.. Astfel poti sa rotesti telefonul si te joci de rupi .
Exista asa ceva si pentru Windows Mobile ?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Soft remapare taste , similar Magic Key
639 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Soft remapare taste , similar Magic Key"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
18 mesaje
din 04/08/2007
08 aprilie 2009, 23:33:53
si eu am nevoie,ca am ramas cu butonul de navugare gps fara nicio functie dupa ce am dezinstalat tomtom original
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
08 aprilie 2009, 23:36:29
ae button plus...
MW Liker
54 mesaje
din 24/01/2010
12 martie 2010, 08:42:03
mda aeplus
uite si site-ul oficial