Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Jocuri pentru HTC TYTN II
1 751 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Jocuri pentru HTC TYTN II"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
2 mesaje
din 20/02/2009
24 februarie 2009, 23:35:23
Salut, sunt mai novice in ceea ce tine de HTC si pocket PC-uri, apelez pe aceasta cale celor mai experimentati, cum ar spune acele persoane mici si negre de la metrou " daca sunteti buni si aveti posibilitatea sa ma ajutati si pe mine" cu niste jocuri pentru htc sau niste link-uri. Multumesc anticipat
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Opera Mini
exista un topic jocuri pentru pocketpc ,destul de stufos
Începător
2 mesaje
din 20/02/2009
26 februarie 2009, 00:31:11
In sfarsit l-am gasit si eu
Începător
2 mesaje
din 12/02/2010
12 februarie 2010, 17:55:33
dati`mi si mie, va rog, linkuri cu niste jocuri pt HTC TyTN II , da bune si sa le pot descarca, ca io nu gasesc nicaieri,si sa fie misto
Înapoi la HTC TyTN Series
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter