Salutare,
Am tot cautat pe forum, dar nu am gasit cum se pot adauga fisiere mp3 sau wma ca sunete de apel pe SPV. Mentionez ca am schimbat ROM-ul original, acum este windows mobile 6.1 (tot cu ajutorul forumului l-am schimbat). Am incercat si varianta de a redenumii fisierele care ma intereseaza, in formatul "ring-nume fisier" cu extensia wma, copiate in directorul windows, restart la telefon dar in phone settings nu vor sa apara. Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sunete de apel SPV c600
566 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Sunete de apel SPV c600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
Salut. Pune-le in Applicatin Data\Sounds. Si din cate imi aduc aminte ti le ia si pe cele din (Storage Card\)My Documents
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Windows CE
normal daca ai wm 6.1 le recunoaste si daca sunt puse in radacina cardului de memorie.In telefon adaugi mp3-ul in Aplication Data/Home/Sound sau fara Home,Nu tin minte exact,mai ales ca nu folosesc varianta asta
Începător
3 mesaje
din 21/02/2009
21 februarie 2009, 00:53:42 • actualizat 21 februarie 2009, 00:55:06 (1 ori)
Multumesc tare mult. Problema rezolvata. Le-am copiat in AppicationData\Sounds.
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter