Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
sunt posesorul unui nokia 6288 si am incercat toate metodele si nu mia mers niciuna. cum imi pot afla codul imei=355547013683108. Cine ma poate ajuta pls?
Dupa cum am mai spus... Nu va ma tociti degetele aiurea mai baieti!!postand dupa ajutor prin imei,ca nu va e de nici un folos..... Duceti-va la un service,pentru decodare
bai ajutama si pe mine am un nokia e60 am reistalat softul la el din cauza ca am facut o prostie si am sters tot din el numai ca am o problema vreau sa imi bag lock code si nu merge care puteti sa imi spuneti si mie dc va rog id *******
Cum aflu codul de siguranta la un sony ericsson j300i ? Am uitat codul. Se poate? Pe spate la tel scrie asa: type: AAA-1001021-BV DB 2786/140 05W40 BD3
buna ziua am si eu o mare rugaminte , am un nokia x3-00 si as dori sa stiu codul de siguranta IMEI-UL 357977/03/940392/6 va rog sa imi raspundeti cat mai repede k imi trebuie urgent telefonul plss
salutare am un nokia 108 si am uitat codul de siguranta ...problema este ca eu bag imei-ul pe toate site-urile dar imi da ca si cod de resetare un cod de 10 cifre iar la telefon sunt maxim 8 imei-ul telefonului este 354251065948656 va rog ajutati-ma daca puteti !!