Salut, am o nelamurire privind aceasta functie de handwriting recognition, practic ea transforma ceea ce scrii cu stylus-ul in text normal,corect ?
Si atunci ma intreb ,se poate folosi acest mod de a scrie in loc de tastatura virtuala de pe ecran? Pentru ca sincer , ai scrie mult mai repede "de mana" decat click-uind pe literele alea mici pe care le si gresesti cateodata .. Asta poate fi de folos pentru YM dar si pentru postarile de pe forum,de exemplu ..
Daca ceea ce spun e vreo prostie imi cer scuze, sunt noob in domeniu ..
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Handwriting recognition si Yahoo Messenger
489 vizualizări
5 răspunsuri
Linkuri topic "Handwriting recognition si Yahoo Messenger"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
15 februarie 2009, 17:06:49
se poate folosi si acel mod dar si aceste tastaturi
MW Liker
65 mesaje
din 05/02/2007
15 februarie 2009, 18:42:20
Si cat de bine functioneaza functia de recunoastere a scrisului , exista un lag intre scriere si conversie in text ?
Trebuie sa " antrenezi" programul inainte sa-ti recunoasca scrisul ?
Trebuie sa " antrenezi" programul inainte sa-ti recunoasca scrisul ?
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
15 februarie 2009, 18:44:38
tre sa il antrenezi super bine si nu faci mai nimic. io am tot incercat si nu reusesc, mereu nu recunoaste cum trebuie literele!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
15 februarie 2009, 18:47:52
ba le recunoste dupa ce iti definesti tu alfabetul in propriul tau stil de a scrie...
MW Liker
65 mesaje
din 05/02/2007
22 februarie 2009, 16:05:03
Am gasit programul CalliGrapher ( www.phatware.com ) care se comporta mai bine decat transcriberul default ,acum..trebuie antrenament , nu poate sa iasa din prima... Still, nothing beats a real QWERTY..
Înapoi la Software PocketPC
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter