Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Legea 298/2008. Atac la libertatea persoanei si comunicatiilor !
1 705 vizualizări
129 răspunsuri
Linkuri topic "Legea 298/2008. Atac la libertatea persoanei si comunicatiilor !"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
Windows CE
da blue,dar mai avem putin de trait pana atunci...doar putin...
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
21 ianuarie 2009, 00:05:08 • actualizat 21 ianuarie 2009, 00:07:09 (2 ori)
He-he-he LunaCrystal o sa sugereze sa se monitorizeze si warez-ul
) si cum ai descarcat ceva fara licenta hop pe tine cu bleah-warez si amenda de rigoare + confiscarea hardului.
) si cum ai descarcat ceva fara licenta hop pe tine cu bleah-warez si amenda de rigoare + confiscarea hardului.
MW Addicted
6351 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
21 ianuarie 2009, 00:05:40
info 20-01-2009 23:55:16
Mare frica mai le e unora ca vai doamne afla altii ce ,,valori" sunt ei, asa ati facut si cand am facut eu topicul cu numere de telefon ale userilor (pe atunci aveam nick-ul DjAdi21). Afla date despre voi, asa si ? Ce o sa faca cu ele ?MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
Windows CE
corecteazate info NE taie cu amenda,dar cica in germania warezul e legal pana la 3000€
MW Lurker
258 mesaje
din 10/01/2009
21 ianuarie 2009, 00:09:48
Ok whiteboy.Si eu imi facusem planuri de viitor...
=))
=))
Symbian
Puii mei ... Pana la urma ma p!sh pe ei si le dau si foc, cu tot cu tehnologia lor ... Parca era mai multa distractie in Stone Age
MW Addicted
4287 mesaje
din 08/12/2005
1 aprecieri
Symbian
ati poluat si topicul asta cu cretinism religios & nostradamus & shit.
) nu e sanatos, you know..
) nu e sanatos, you know.. MW Addicted
816 mesaje
din 08/11/2006
Opera Mini
Doamne cîtă ipocrizie...de ce nu întelegem ca nu vorbim să ne aflam în treabă!din momentul în care nu ai comis o infracțiune,ești/trebuie să fii considerat un om liber;și deci prin interceptarea,stocarea,monitorizarea comunicațiilor,statul doreste să ne ia dreptul la intimitate!!!din punct de vedere legal,asta se numește încalcarea drepturilor prevazute în constituție(care la drept vorbind poate fi considerata hîrtie igienică).Oare cu un avocat bun,în România2009,nu se poate face nimic?
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
21 ianuarie 2009, 03:17:02
Vai, vai, vai pana unde merge imaginatia unora.
MW Addicted
816 mesaje
din 08/11/2006
Opera Mini
Oau!!!ce argumentație...m-ai lasat fara replică?!oare?să înteleg că e bine/că pt.tine e bine cum se desfașoară lucrurile,right?ei,pt mine nu e bine...
MW Addicted
899 mesaje
din 15/07/2005
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
Intrebarea mea e: cum sa monitorizeze traficul? Unde stochezi atata date? Numai un provider de cartier cred ca atinge cota de 1 terabyte trafic pe zi, ce sa mai zici de marii provideri, cum ar fi RDS, Romtelecom, etc. Unde stochezi atatea date, si inca timp de 6 luni?
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Windows CE
ma da o si dadurati pe apocalipsa. pt toti care cred in asa ceva,priviti pe national geographic si discoveri.saptamana trecuta a fost "o saptamahna in spatiu",mai cititi ceva fizica relativista,etc si o sa realizati ca un sfarsit clar va veni dar putin probabil sa vina vreo fiara. si chiar daca vine, pun catelusu pe ea si o face franjuri ca nimic nu i-a scapat pana acum
.
referitor la convorbiri semnati petitia, postatio pe alte forumuri, trimiteti pe mes,etc. altfel ne intoarcem in comunism.
.referitor la convorbiri semnati petitia, postatio pe alte forumuri, trimiteti pe mes,etc. altfel ne intoarcem in comunism.
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
21 ianuarie 2009, 09:26:29
otzy_007
in articolul 1 aliniatul (3) scrie asa "Prezenta lege nu se aplica in ceea ce priveste continutul comunicarii sau informatiile consultate in timpul utilizarii unei retele de comunicatii electronice."Se vor pastra date precum:
- ora cand a fost efectuat un apel
- data initierii apelului
- nr de telefon apelant/destinatar
- durata apelului
- modelul telefonului apelant/destinatar
- serie sim
- loatia destinatar/apelant
- pentru sim-urile noi ziua, data, ora, locatia si modelul de telefon de pe care a fost activat
Pentru internet:
- data, ora, IP-ul, durata sesiunii
- locatia
- volumul de trafic
- site-urile frecventate si atat
NU SE VOR PASTRA CONTINUTUL CONVORBIRILOR TELEFONICE IN SINE SAU DISCUTIILE PURTATE PE MESS, EMAIL, CHAT, BLOG, ETC.
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Klax, tu nu intelegi ca toate chestiile astea in sine reprezinta tot ingradiri? normal ca n-au cum sa stocheze continutul conversatiilor, insa in cazul persoanelor monitorizate de stat in mod sigur se inregistreaza tot. Deja date precum: locatia mea la un moment dat, modelul de telefon ce l-am folosit, data, durata si volumul sesiunii de date ( si implicit a adresei accesate) mi se par chestii absolut private. Da ce, tre' sa stie statul cand dau eu un telefon de la tara de la bunica si cand dau unul de-acasa? pentru ce sa ne contorizeze pe toti asa? pentru ce sa retina statul numarul sesiunilor mele de logare pe Mobilewave de exemplu?
Mai citeste si alte legi si ai sa vezi deja cate alte drepturi ne sunt limitate ( de ex, viza de flotant, un foarte subtil si camuflat act de control : daca stai 40 de zile in alta localitate decat cea de domiciliu esti obligat sa te integistrezi la politie, altfel esti amendat). In 4 ani de facultate a trebuit sa invat cam toate legile importante din tara asta... iar concluzia mea cu privire la ultimele tendinte in edictarea noilor acte normative e urmatoarea: suntem in pericol, pentru ca am inceput sa adoptam legi sub presiunea unor nuclee si interese politice internationale, iar astfel de legi ne vor face cu timpul tot mai dependenti de organismele politice externe... bye bye autonomie si suveranitate, hello globalizare (aka mondializare, cum e mai popular acum).
Mai citeste si alte legi si ai sa vezi deja cate alte drepturi ne sunt limitate ( de ex, viza de flotant, un foarte subtil si camuflat act de control : daca stai 40 de zile in alta localitate decat cea de domiciliu esti obligat sa te integistrezi la politie, altfel esti amendat). In 4 ani de facultate a trebuit sa invat cam toate legile importante din tara asta... iar concluzia mea cu privire la ultimele tendinte in edictarea noilor acte normative e urmatoarea: suntem in pericol, pentru ca am inceput sa adoptam legi sub presiunea unor nuclee si interese politice internationale, iar astfel de legi ne vor face cu timpul tot mai dependenti de organismele politice externe... bye bye autonomie si suveranitate, hello globalizare (aka mondializare, cum e mai popular acum).
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter