Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
18 ianuarie 2009, 20:53:28 • actualizat 18 ianuarie 2009, 20:54:47 (4 ori)
M-am gandit sa vorbim in topicul asta despre securitatea de pe PPC-urile noastre. Prin securitate ma refer la Anti-Virusi,Programe de confidentialitate...s.a.m.d...
Pentru ce sa tii Kaspersky in telefon ? daca ai un symbian da, dar la wm nici macar nu-s virusi... doar vreo 2-3 cica... dar amuzant e ca programe antivirus sunt deja vreo 5. Poate pe viitor cand wm va fi tot mai folosit,da , dar acum e inutil un antivirus pe ppc.
Alecs, te uiti la stiri? . Tocmai ce in Romania e "la moda" un virus windows mobile, care iti pune device-ul in bootloader, fara posibilitate de update rom, ci doar de rescriere spl si apoi update rom (trebuie sa stii cum sa faci asta, bineinteles). Cum? Simplu: e suficient sa ai deschis bluetooth-ul, fara sa fie discoverable to all. De-acolo, totul se petrece ca in resident evil ). Nimic nu e facut pentru windows mobile fara un scop anume; Daca unii ca noi sunt mai priceputi si stiu cand sa isi opreasca device-ul pe off la orice inseamna bluetooth, wifi, etc etc nu inseamna ca altii stiu (sa ne gandim ca sunt ff multi utilizatori care isi iau ori ca e la moda - omnia, ori ca le place cum arata, insa fara a sti ce inseamna un astfel de device).
25 ianuarie 2009, 12:37:25 • actualizat 25 ianuarie 2009, 12:46:06 (1 ori)
daca vorbim de securitatea fisierelor are si criptare. chiar daca scoti cardul si il bagi in alt ppc/pc/laptop nu ai cum sa deschizi fisierele criptate. daca e sa il fure hotul macar se chinuie cu resetul dar nu vede niciun contact,nici un mesaj,nimic. daca il ia ca ii place sa fie sanatos. si o poza