Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
demontare hp pavilion dv6000
914 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "demontare hp pavilion dv6000"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Lurker
361 mesaje
din 25/12/2008
03 ianuarie 2009, 12:03:58
va salut! doresc sa adaug niste pasta termoconducatoare pe cpu la laptop.am scos toate suruburile dar m-am blocat din cauza a 2 mai speciale. pun o poza sa va dati seama despre ce vorbesc. mi-ar trebui o surubelnita pentru ele,stiti unde pot gasi?
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
03 ianuarie 2009, 12:54:44 • actualizat 03 ianuarie 2009, 12:56:34 (1 ori)
nu surubelnita. nu se vede prea clar dar poate merge cu vreun imbus mai special
totusi daca ai vreun patent mai delicat
sunt sigur ca merg prin rasucire , vad ca au marginea zimtata impotriva alunecarii ,deci teoretic... ai putea incerca macar.
totusi daca ai vreun patent mai delicat
sunt sigur ca merg prin rasucire , vad ca au marginea zimtata impotriva alunecarii ,deci teoretic... ai putea incerca macar. MW Lurker
361 mesaje
din 25/12/2008
03 ianuarie 2009, 13:19:56
nu merge cu patentul. uita-te umpic mai jos si ai sa vezi acelasi fel de surub cu urme de patent.imi trebuie o surubelnita cu zimti care sa acopere surubul.ca un fel de T-eu dar rotund nu hexagonal
MW Lurker
361 mesaje
din 25/12/2008
04 ianuarie 2009, 11:20:46
nu ma ajuta nimeni?
Înapoi la Laptop
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter