Salutare la toata lumea. Am citit multe lucruri de pe aici si am invatat mult despre simbian in ultimul timp. Va multumesc pentru calitatea fantastica a informatiei gratis de pe site , sunteti cu totii de foarte mare folos in diverse circumstante.
Va rog, daca cineva stie si are timp sa ma ajuet cu un sfat. Situatia in care ma aflu este urmatoarea: De curand am Cumpara un Nokia E 51 de la Orange codat si rascodat. E super telefonul ce sa mai in colo in coace insa nu ma lasa sa instalez nimic pe el, nu pot sa intru pe oogle maps, nu pot intra pe cateva adrese de net sau wap, m-i se spune mereu ca am un certificat expirat. SIncer sa fiu Habar nu am ce as pute sa ma i fac si cum sa fac sa instalez macar aplicatiile de la goolge pe el. Nu stiu ce are si nici nu vreau sa imi dau cu parerea in necunostinta de cauza.
Daca vreunul din voi ma poate ajuta as aprecia fosrte mult lucrul asta.
Va multumesc pentru viitoarele sfaturi.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Deblocare simbian pentru E 50
868 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Deblocare simbian pentru E 50"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
theXpower
3208 mesaje
din 06/08/2005
13 aprecieri
19 decembrie 2008, 08:23:31 • actualizat 19 decembrie 2008, 08:24:02 (1 ori)
Inra in meniul telefonului la App Manager - Optiuni - Setari -Software installation (ALL) si Online certificte check (OFF)
MW Luver
138 mesaje
din 21/07/2006
Symbian
si cauta si in forum topicul pentru instalarea aplicatiilor nesemnate
Începător
12 mesaje
din 13/01/2009
Symbian
sau da-i data cu un an in urma.
Înapoi la Trucuri și sfaturi
cine e aici?