Primesti pana la 400$ intro singura zi jucand poker. De ce se dau bani gratis? este simplu, camerele de poker dau acesti bani si alte promotii pentru a atrage vizitatori si jucatori, si pentru a da posibilitatea celor noi veniti sa incerce serviciile fara risk! http://freepokerbankrolls.info/blog2.php prezinta cateva camere de poker de acest gen.
Trebuie dpar sa va inregistrati si ve-ti pimi bani gratis imediat ce contul a fost activat. Succes
http://freepokerbankrolls.info/blog2.php
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
400$ Bani Gratis La Jocuri de Poker
1 971 vizualizări
7 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "400$ Bani Gratis La Jocuri de Poker"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Windows CE
O prostie parerea mea.Jocuriile de noroc fie virtuale te duc la cele din cazinouri unde cheltui bugetul tau cat ai zice peste.Topicul nu se merita,my opinion
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
10 decembrie 2008, 13:17:52
o doamne,ce naivitate,daca vrei sa faci bani de ce nu pui si tu mana la munca?
jocurile de noroc sunt o prostie,si vad ca prostia a inceput sa apara pe la televizor pe sport.ro
eu nu stiu cine este atata de naiv sa se uite cum aia joaca poker cate 3 ore in continuu...
jocurile de noroc sunt o prostie,si vad ca prostia a inceput sa apara pe la televizor pe sport.ro
eu nu stiu cine este atata de naiv sa se uite cum aia joaca poker cate 3 ore in continuu...
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
10 decembrie 2008, 13:25:26
Totusi daca chiar se dau moka 400 $ pot sa ii si scot fara sa platesc nimic in prealabil ? Ca daca e asa atunci e
daca nu ... mare teapa.
daca nu ... mare teapa. MW Addicted
6351 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
10 decembrie 2008, 13:28:54
ptr.confirmarea parolei te suna un robot si ity spune parola
de confirmare..trebuie sa upluoadezi o poza cu cartea de indentitate...in fine am lasat-o balta cred ca trebuie sa bagi ceva bani acolo ca sa castigi ceva..adica acei bani gratis
oricum daca te bagi in asa ceva greu mai scapi
de confirmare..trebuie sa upluoadezi o poza cu cartea de indentitate...in fine am lasat-o balta cred ca trebuie sa bagi ceva bani acolo ca sa castigi ceva..adica acei bani gratis
oricum daca te bagi in asa ceva greu mai scapi
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
11 decembrie 2008, 01:15:15
Scap foarte simplu. Nu dau nici un cent nici mort. Daca nu primesc banii scriu ca e teapa.
MW Luver
122 mesaje
din 06/09/2006
27 august 2009, 16:33:31
150 Dolari gratuit la jocul de poker daca treci un test constand in intrebari despre poker ( pagina disponibila si in limba romana). Cei 150 $ nu sunt bonus la prima depunere, se acorda absolut gratuit. poker
Dupa trecerea testului este necesar sa va inregistrati.
Bafta all!!
Dupa trecerea testului este necesar sa va inregistrati.
Bafta all!!
MW Addicted
941 mesaje
din 03/06/2005
1 aprecieri
27 august 2009, 18:31:42
SPAM!
TOPIC BLOCAT
TOPIC BLOCAT
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook