Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
asta mia dat in vista , imi mergea sidebarul cu vreo 10 gadgeturi si internet explorer . aceeasi configuratie proc intel pentium dual core 2.4 ghz , 4 GB RAM , 8800 GTS nvidia geforce cu 320 MB ram
iar in xp am inchis majoritatea proceselor si mia dat asta
modoran pune te rog si comfiguratia PCului , ca sa stim si noi ce sistem folosesti . acest topic lam facut in ideea in care sa ne facem idee ce sistem sau componente sa alegem pe viitor , iar acest soft ne arata un punctaj al lor . hai sa vedem cu totii ce sisteme ating punctaje bune si configuratiile lor
cpu 2,2 ghz, 3 gb RAM, placa video integrata geforce 7050, hdd seagate sata2 160gb, hdd sata2 wd6400aaks 640gb, asa ca eu cred ca programul asta e de rahat, indica total aiurea.
09 decembrie 2008, 17:41:01 • actualizat 09 decembrie 2008, 18:05:01 (3 ori)
ce procesor ai tu? ca ai obtinut destul de mult la capitolul CPU! mai conteaza si ce ai setat la CD/DVD-ROM. daca ai setat sa faca testul la vreo unitate virtuala(creaca cu deamon tools) acolo va avea viteze de citire de peste 400x lucru care creste cu mult rezultatul
viteza procesorului se mai poate testa si cu supper pi #/file.php?id=264130
setat pe valori de la 1MB in sus! cu un amd sempron 3000+ am obtinut
Mie pe 1gb RAM,Intel Celeron 2.8ghz si NVIDIA FX5500 mi-a dat 148.0 ( Cred ca este o porcarie de program,sau este din vina serverului de CS care este setat la prioritate maxima
15 decembrie 2008, 17:57:18 • actualizat 15 decembrie 2008, 17:59:22 (1 ori)
Phenomen 15-12-2008 17:53:15
1731 ? :O
Mie pe 1gb RAM,Intel Celeron 2.8ghz si NVIDIA FX5500 mi-a dat 148.0 ( Cred ca este o porcarie de program,sau este din vina serverului de CS care este setat la prioritate maxima
da daca iti iesea vreo 900 mai era porcarie programul?
nu prea cred ca e porcarie acest soft , e bine sa sti la ce face testele complete , apoi sa iti dai seama unde sau de unde a dat un rezultat mai mare sau mai mic . eu cred ca la mine incetineste sistemul cd playerul in ceea ce priveste rezultatul
bobo te rog fa un screenshot la systemul tau si apoi la rezultatul obtinut ( daca nu sti cum sa faci screenshotul , te invat ) -- chiar sunt curios daca ce ai spus este real
phenomen e normal sati fi dat un rezultat mic daca tu rulai ceva ce iti lua o mica parte din capacitatea totala a PCului tau , daca vei inchide toate procesele ( browsere,utorrent,server CS ,antivirus,etc etc ) vei observa o valoare reala a PCului tau
ai celeron +nvidia fx... e varza pcul , nu programul