Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Decodare Samsung Omnia i900
15 123 vizualizări
86 răspunsuri
Linkuri topic "Decodare Samsung Omnia i900"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Veteran
566 mesaje
din 24/02/2009
30 mai 2009, 14:30:02
sunt curios daca vei mai putea schimba rom-ul, yoan314 de pe forum are in telefon la versiune acel IBU2 si orice am incercat, cand rulez rom-ul nu-i vede telefonul....poate fi si din cauza calculatorului ca are ceva probleme la el
Începător
10 mesaje
din 29/05/2009
30 mai 2009, 14:32:50
posibil.baiatu care a zis varianta asta,avea DXIA5.Eu am tot modificat si am bagat IB2 pe HL2
Începător
40 mesaje
din 07/06/2009
07 iunie 2009, 23:15:42
Am si eu o problema cu telefonul meu : s-a blocat cand am facut update de soft. I-am bagat DXIA5 (cred ca asa se numeste). Am tot incercat metoda "clasica" cu codul IMSI, dar nu merge, iar in registrii apare "Not active". Se poate rezolva cumva acasa, sau trebuie neaparat sa-l duc la un service ? Daca as modifica registrii, ar merge ?
Începător
10 mesaje
din 16/06/2009
01 iulie 2009, 16:24:40
Aceeasi problema am si eu, am facut update la ultima versiunea DZIA5 si s-a blocat, cand incerc acea metoda nu merge, imi da SIM Failure Error Happened, nu stiu ce sa mai fac, la IMSI e not active. Va rog ajutati-ma!
MW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
01 iulie 2009, 18:36:06 • actualizat 02 iulie 2009, 00:17:47 (1 ori)
modificat...imi cer scuze
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
01 iulie 2009, 20:47:23 • actualizat 01 iulie 2009, 20:49:56 (1 ori)
Ba cred ca e topicul potrivit, ca e vorba de deblocare, dar deocamdata, eu, personal, nu am gasit vreo alta metoda.
Chiar azi am intalnit aceeasi problema cu un telefon blocat pe SFR Franta, care, culmea, inainte de a-i face update mergea pe retelele romanesti (ceea ce ma face sa cred ca a fost o data decodat, inainte de a fi vandut), dar dupa update nu mai vrea... si nu am putut sa-i fac nimic, pentru ca la fel, lipsea acel cod IMSI.
Daca gasesc ceva, o sa va ajut cu cea mai mare placere.
Chiar azi am intalnit aceeasi problema cu un telefon blocat pe SFR Franta, care, culmea, inainte de a-i face update mergea pe retelele romanesti (ceea ce ma face sa cred ca a fost o data decodat, inainte de a fi vandut), dar dupa update nu mai vrea... si nu am putut sa-i fac nimic, pentru ca la fel, lipsea acel cod IMSI.
Daca gasesc ceva, o sa va ajut cu cea mai mare placere.
MW Veteran
566 mesaje
din 24/02/2009
01 iulie 2009, 22:26:26 • actualizat 01 iulie 2009, 22:27:31 (1 ori)
stef ai incercat sa-i bagi in registrii la IMSI un cod?
eventual codul tau si sa bagi si simul tau in acel telefon
eventual codul tau si sa bagi si simul tau in acel telefon
Începător
10 mesaje
din 16/06/2009
02 iulie 2009, 00:52:27
Am incercat eu sa bag un cod la IMSI, dar tot nu a mers. Nu reusesc deloc
Începător
49 mesaje
din 30/12/2008
02 iulie 2009, 11:18:08
Hi Everyone. Despre telefonul meu era vorba in postul lui Steff. Am rascolit tot netul si solutiile gasite nu merg la mine. De pe softul SFR i-am facut update la DXID1. Problema este ca nu avea in registry acel IMSI. Apoi i-am pus DXIA5 si tot la fel, nu are acea valoare. La mine in registry la HKCU/System/State/Phone apar numai doua chestii exact asa:
(Default)
(value not set)
SIMLockStatus
0x0 (0)
Oricum pot rezolva problema fiindca am un prieten expert in decodari, dar as prefera sa o rezolv eu personal, fiindca inainte de a-i face update de rom m-am dat rotund in fata amicului meu ca stiu eu ce fac, si acum a trebuit sa ma duc la el cu coada intre picioare. Deci va rog eu mult dati-mi o mana de ajutor, sa-mi mentin reputatia:-/
(Default)
(value not set)
SIMLockStatus
0x0 (0)
Oricum pot rezolva problema fiindca am un prieten expert in decodari, dar as prefera sa o rezolv eu personal, fiindca inainte de a-i face update de rom m-am dat rotund in fata amicului meu ca stiu eu ce fac, si acum a trebuit sa ma duc la el cu coada intre picioare. Deci va rog eu mult dati-mi o mana de ajutor, sa-mi mentin reputatia:-/
Începător
49 mesaje
din 30/12/2008
03 iulie 2009, 19:14:39
Pina la urma m-am dat batut si m-am dus la amicul meu sa mi-l decodeze. Interesant este ca acum imi apare in registry HKCU/System/State/Phone valoarea IMSI.
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
03 iulie 2009, 23:30:02
Si pana la urma cum a procedat? Stiu ca mie o sa-mi spui, daca e, la telefon, dar ziceam ca sa vada si ceilalti aici...
Începător
49 mesaje
din 30/12/2008
04 iulie 2009, 15:53:40
Am aplicat metoda "cu bani". Tipul decodeaza telefoane, cu asta se ocupa. Oricum nu cred ca as fi rezolvat-o cu codurile alea. Avea soft special, l-a conectat la pc si in maxim 2 minute l-a rezolvat.
Începător
40 mesaje
din 07/06/2009
04 iulie 2009, 16:37:01
L-am rezolvat si eu pe al meu. L-am trimis la service la ei si am observat ca in registri mai apare un fisier : IMSI_MMG cu valoarea 22610. Banuiesc ca a fost decodat cu o cartela de Orange, dar cand i-am facut update-ul, acel IMSI_MMG nu era acolo.
Începător
10 mesaje
din 16/06/2009
04 iulie 2009, 16:50:08 • actualizat 04 iulie 2009, 16:53:52 (2 ori)
Pai, se pare ca toti l-am rezolvat la service
Si eu la fel am facut, am dat 40 de lei, acum apare si IMSI si mai apare un IMSI_MMG ambele 22601 pe vodafone, ce sa zic, inafara de asta nu mai e aceeasi versiune la phone, era dxia5 sau ceva de genu dupa ce i-am facut update, acum e nspr0, dar pda e DZIA5, deci cred ca e ok, versiunea de rom a ramas cea noua, cu widgeturi si tot ce era nou. Nu cred ca o sa mai umblu la ROM prea curand
) Cei care ati decodat puteti sa verificati si voi, s-a schimbat versiunea la phone?
Si eu la fel am facut, am dat 40 de lei, acum apare si IMSI si mai apare un IMSI_MMG ambele 22601 pe vodafone, ce sa zic, inafara de asta nu mai e aceeasi versiune la phone, era dxia5 sau ceva de genu dupa ce i-am facut update, acum e nspr0, dar pda e DZIA5, deci cred ca e ok, versiunea de rom a ramas cea noua, cu widgeturi si tot ce era nou. Nu cred ca o sa mai umblu la ROM prea curand
) Cei care ati decodat puteti sa verificati si voi, s-a schimbat versiunea la phone?
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
04 iulie 2009, 17:05:04
Eu l-am decodat cu codurile postate aici, chiar am verificat daca functioneaza si pe alte retele, e ok, dar mie la Phone imi arata normal, in cazul meu DXID1, nu am avut niciodata nspr0, la niciun update... cred ca chestia asta e introdusa de baieti ca sa mearga... si ma gandesc daca faci din nou update, o sa scapi de aia, dar o sa apara din nou codarea. 
Oricum, cam aiurea metoda asta de decodare, nu poti sa faci vreun update la o versiune noua, sau mai veche, ca o sa te trezesti cu el codat din nou. Cum a patit erycx. El avea telefonul adus din Franta, deci clar ca fusese decodat sa mearga cand l-a luat, altfel nu mergea pe retelele din Ro, dupa care, la primul update, mu mai mergea, era codat din nou.

Oricum, cam aiurea metoda asta de decodare, nu poti sa faci vreun update la o versiune noua, sau mai veche, ca o sa te trezesti cu el codat din nou. Cum a patit erycx. El avea telefonul adus din Franta, deci clar ca fusese decodat sa mearga cand l-a luat, altfel nu mergea pe retelele din Ro, dupa care, la primul update, mu mai mergea, era codat din nou.
Înapoi la Samsung Omnia
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter