Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
16 februarie 2010, 17:06:23 • actualizat 16 februarie 2010, 17:08:09 (1 ori)
sunt si cu acumulator mic..si cu acumulator mare ce e asa greu de inteles ) ..insa referitor la piata NETBOOK....un netbook adevarat e cel pe platforma ION...un ecran de 10inch sau 11,6 si acumulator ce duce peste 5 ore in mod uzual...asa ceva se merita...conexiune hdmi si ai tot ceea ce vrei de la un pc ... acum depinde si ce vrea fiecare de la un laptop..poate vrea 17inch dar eu fac parte din categoria celor ce inteleg prin laptop un netbook cum am descris..pentru HOME exista pc-ul standard...cu "muschi" cati vrei, cu monitor cat vrei...dar si aici putem vorbi d eplatforma ION..dar sa nu exageram cu slim-ul
eu am ales asus pentru ca au o traditie cu netbookurile si cred ca au evoluat mai bine decat competitorii aparuti ca ciupercile dupa ploaie. plus ca eeepc-ul e cel mai popular netbook. Criteriul cel mai important a fost durata bateriei
04 mai 2010, 15:15:38 • actualizat 04 mai 2010, 15:18:51 (1 ori)
multumesc . 12-13 milioane peste tot . as vrea sa fie aici mai multi useri de netbooks. autonomia de 11 ore e fortata lol dar avand in vedere ca la competitori sunt multe modele dotate din fabrica cu baterii de 3 celule si cu durata estimata de producator de 2,5 ore si asta tot utopica iti dai seama ca e jale acolo
// eu am luat modelul pe albastru dar sunt si variante in alb. negru si RUOZZZ
eu am netbook MSI Wind...l-as schimba doar pentru autonomia mai mare si un ecran mai mare....modelul ASUS luat de Hotoman e cea mai buna varianta acum ca raport pret performanta...inca un 1gb de ram si e complet