Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
wap design
3 989 vizualizări
197 răspunsuri
Linkuri topic "wap design"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1398 mesaje
din 08/06/2005
25 iunie 2006, 12:57:17
cum pot sa pun si eu un chat pe un site hostat de wen.ru?
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
Symbian
nu poti, findca nu poti uploada php.urile pe site
MW Addicted
4287 mesaje
din 08/12/2005
1 aprecieri
NOKIA3310i
pui un link
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
Symbian
cum am facut eu
host powered by unickull, opa scuze, Gaby Stan
host powered by unickull, opa scuze, Gaby Stan
MW Lurker
398 mesaje
din 16/03/2006
7 aprecieri
25 iunie 2006, 14:00:12
wen.ru nu suporta scriptul php dar poti folosi alt host unde incarci scriptul unui minichat, scripturi sunt pe net o gramada, xhost.ro ar fi o solutie...sunt mai rigizi in politici nu accepta balarii..da vedeti voi..
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
Symbian
bine zis alina, dar ai uitat ceva, pe xhost.ro se lucreaza numai de pe pc
MW Liker
75 mesaje
din 03/03/2006
26 iunie 2006, 12:18:30
ola! stie cineva de ce la unele telefoane(de exemplu la sony-ericsson k) nu apare casuta de upload?
adica ,vreau sa spun ca am o pagina care permite upload de fisiere de pe telefon pe server,si normal,in pagina exista si
cimpul unde introduci fisierul ales pentru upload !la nokia(cel putin la nokia 3220 al meu) se vede cimpul de input si cind il selectez se deschide automat galeria de imagini din telefon,aleg poza si pot face upload imediat!dar la sony-ericsson nu se vede deloc casuta aia de input! ce o fi avand?se poate rezolva?
adica ,vreau sa spun ca am o pagina care permite upload de fisiere de pe telefon pe server,si normal,in pagina exista si
cimpul unde introduci fisierul ales pentru upload !la nokia(cel putin la nokia 3220 al meu) se vede cimpul de input si cind il selectez se deschide automat galeria de imagini din telefon,aleg poza si pot face upload imediat!dar la sony-ericsson nu se vede deloc casuta aia de input! ce o fi avand?se poate rezolva?
MW Addicted
4287 mesaje
din 08/12/2005
1 aprecieri
NOKIA3310i
multe SE-uri nu pot face upload. ce model ai?
MW Liker
75 mesaje
din 03/03/2006
26 iunie 2006, 12:38:17
k700!tocmai acum am citit pe net pe undeva ca intr-adevar exista aceasta problema!unele telefoane pot face upload iar altele nu!dar spune ca pentru cele care nu pot mai e o speranta cu unele aplicatii,dar nu e garantat 100%; pacat!
oricum ar fi utila o lista cu telefoanele care pot si cu cele care nu pot face upload(adica nu le apare casuta de alegere a fisierului).
mie-mi merge pe nokia3220
si nu merge pe sony-k700.
poate mai adauga si altii la lista asta!
tks,n-ter!
oricum ar fi utila o lista cu telefoanele care pot si cu cele care nu pot face upload(adica nu le apare casuta de alegere a fisierului).
mie-mi merge pe nokia3220
si nu merge pe sony-k700.
poate mai adauga si altii la lista asta!
tks,n-ter!
MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005
28 iunie 2006, 21:53:19
Ups, 25... suntem in 28, 3 zile, nu se simt. Pe xhost nu prea e bine sa pui pagini wml (wml inclus in php, acolo la echo '') datorita banner-ului scris in html. Va da eroare, iar fisierul nu va putea fi accesat de pe anumite telefoane care sunt conectate la wap prin ceea ce ofera Orange.
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
Nokia3230
De ce de cateva zile orice site pe wen.Ru merge f greu, sau chiar deloc??
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
28 iunie 2006, 22:11:00
stai linistit bogdane...i-si revine el...probabil lucreaza petru inbunatatirea optiuniilor
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
Nokia3230
Pai ma dau cu capu de pereti daca cade wen.ru dupa cat am lucrat sa site
MW Luver
146 mesaje
din 16/02/2006
Nokia6230
Sper si eu sa nu cada wen.ru.Ar fi pacat
MW Liker
75 mesaje
din 03/03/2006
08 iulie 2006, 00:13:27
postez aici o oferta de vinzare site vizibil de pe wap si pc deoarece se incadreaza in sfera de interes a celor pe care ii intereseaza wap designul si nu numai!
situl cuprinde forum si chat, in principal,cu diverse
optiuni printre care se numara upload si download foto
mesagerie interna intre membrii(text si foto),alerta in timp real la primirea unui msg privat(valabil pt chat,se poate extinde in orice parte a sitului),banare user
dupa nick sau ip pentru diferite intervale de timp,
editare msg forum de catre user sau admin,blocare topic,prezenta online,galerie foto useri,configurare admini,etc!;e scris in php si html,e vizibil de pe tel mobil si pc si are un aspect placut!
se vinde in forma actuala,la cerere si separat putind fi adaugate
orice facilitati,inclusiv trivia sau alte "minuni"
consumatoare de trafic!
cei interesati dati un pm!
situl cuprinde forum si chat, in principal,cu diverse
optiuni printre care se numara upload si download foto
mesagerie interna intre membrii(text si foto),alerta in timp real la primirea unui msg privat(valabil pt chat,se poate extinde in orice parte a sitului),banare user
dupa nick sau ip pentru diferite intervale de timp,
editare msg forum de catre user sau admin,blocare topic,prezenta online,galerie foto useri,configurare admini,etc!;e scris in php si html,e vizibil de pe tel mobil si pc si are un aspect placut!
se vinde in forma actuala,la cerere si separat putind fi adaugate
orice facilitati,inclusiv trivia sau alte "minuni"
consumatoare de trafic!

cei interesati dati un pm!
Înapoi la Creative Corner
Topicuri similare
›
Arrow
acum 12 ani
2
96 121 vizualizări
›