Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 16 ani
Alk00le
Începător
Ultimul acum 16 ani
Alecs
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

HTC PROBLEME DE RECUPERARE DATE SALVATE

572 vizualizări
1 răspunsuri
autor subiect #1
Alk00le
Începător
1 mesaje
din 28/11/2008
28 noiembrie 2008, 03:11:15
Am si eu o mare problema am facut back-up la datele de pe HTC-ul meu cu HTC data backup 3.1 ceea ce a creat un fisier cu numele de backup1.dbk dupa resetarea hard a telefonului numai pot sa recuperez datele din acest backup operatiunea terminandu-se prin simplul si enervantul mesaj: Failed to recover file! atat..nu stiu ce sa i fac si am date importante in acel backup..nu ma gandeam ca e atat de complicat sa gasesc un program care sa citeasca aceste mirifice programe cu extensii DBK....daca stie cineva..va rog din suflet cat de repede posibil astept o propunere de incercare de recuperare de date sau orice idee e bine venita...Multumesc mut,
Publicitate
Publicitate
Alecs
MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
28 noiembrie 2008, 09:55:52
HTc Data Backup e o prostie de program....
Incearca sa schimbi extensia la acel .dbk in .zip sau .rar si vezi daca ai acces 'inauntru'.
Ca sa poti recupera datele exact cum au fost codate de program trebuie sa faci un reverse engineering - adica folosesti un debugger/decompiler pe pc pentru a desface executabilul programului htc backup si a-l rula pe un emulator wm, pentru a vedea ce se petrece in el pe masura ce codul ruleaza in procesul de backup. Insa pentru asta trebuie sa apelezi la ajutorul unui programator cat de cat priceput. Ideea e ca se poate... doar daca in procesul de backup nu s-au strecurat erori care fac imposibila citirea fisierului.
Înapoi la Probleme software
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.028⋅4⋅0