Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 16 ani
McMaster
MW Addicted
Ultimul acum 7 ani
madalinul
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Webdesign

3 356 vizualizări
237 răspunsuri
otzy_007
MW Addicted
1350 mesaje
din 09/09/2006
SAGEM-myX6-2
22 octombrie 2006, 11:29:12
Asta depinde de script. Pune-mi scripturile de la blog si forum pe filehost.ro si trimite-mi linkurile pe pm. Ps arhive de max 3mb
Publicitate
Publicitate
Theclaw37
MW Addicted
1403 mesaje
din 29/08/2006
10% warn
22 octombrie 2006, 13:34:08
Trebuie sa modifici acolo la comanda mysql_connect ... unde ai parola...baza de date etc...trebuie sa o bagi pe aia de la forum
otzy_007
MW Addicted
1350 mesaje
din 09/09/2006
SAGEM-myX6-2
22 octombrie 2006, 14:03:55
Dar si tabelele cu utilizatori pot fi diferite. Forum b_users si blog users
Adrian Popa
Începător
13 mesaje
din 03/10/2006
Opera Mini
23 octombrie 2006, 16:39:47
Cum pot sa scot sublinierea la link-uri ??? Va rog mult :help:
Gelu
MW Lurker
371 mesaje
din 19/08/2005
SonyEricssonJ300i
23 octombrie 2006, 16:55:41
Trebuie sa folosesti css ! Ma uit putin pe w3schools si.ti spun.
Adrian Popa
Începător
13 mesaje
din 03/10/2006
MOT-V980M
23 octombrie 2006, 16:57:52
Ok te rog mult! P.S. Vreau sa fac asta in html!
Gelu
MW Lurker
371 mesaje
din 19/08/2005
23 octombrie 2006, 20:53:33
<html>
<head>
<style type="text/css">
a {text-decoration: none}
</style>
</head> (partea asta cu style.sa fie cuprinsa intre <head> si </head>)!
Daca vrei ca numai unele linkuri sa apara nesubliniate atunci declari asa :
<html>
<head>
<style type="text/css">
a.nesubliniat {text-decoration: none}
</style>
</head>

iar cand folosesti <a> adaugi class="nesubliniat" , adica scrii asa : <a href="pag.html" class="nesubliniat">pag</a>
In loc de none poti sa pui(pt alte efecte) : underline,overline sau line-through !Deasemenea in loc de nesubliniat poti sa pui alt cuvant,dar sa ai grija sa folosesti acelasi cuvant si in declaratie si cand scrii class="cuvantuldedupa a."!
Mai multe despre css la
http://www.w3schools.com/css/default.asp
gicutu
MW Liker
98 mesaje
din 21/04/2006
25 octombrie 2006, 22:26:42
cum pot baga in forum phpbb2 optiunea de poll...adica in momentu in care postezi sa poti selecta sa fie poll acolo...stie cineva?
Arrow
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Symbian
25 octombrie 2006, 22:38:11
pai daca te uiti cand creezi un thead ai jos deasupra butonului de creare optiunea pentru poll...daca nu dute in panoul administratorului-->>configurare generala si activeaza optiunea poll
gicutu
MW Liker
98 mesaje
din 21/04/2006
28 octombrie 2006, 16:14:01
poi da am facut cu poll din forum dar cum pot face sami genereze singur polul acela cu votare?ca sa nu mai stau sa bag de fiecare data toate optiunile poll-ului..
Arrow
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Symbian
28 octombrie 2006, 16:21:10
pentru asta trebuie sa instalezi manual un mod(adica sa modifici scriptul) mai multe informatii/intrebari poti sa gasesti pe http://phpbb.ro (ro) sau http://phpbb.com/phpBB/ (eng)
Adrian Popa
Începător
13 mesaje
din 03/10/2006
MOT-V980M
29 octombrie 2006, 11:53:32
Va rog mult ajutati-ma cum as putea sa fac intr-o pagina web (html) doua coloane? :help:
Gelu
MW Lurker
371 mesaje
din 19/08/2005
SonyEricssonJ300i
29 octombrie 2006, 12:21:43
2 coloane intr.un tabel?pai foloseste <table><tr><td>coloana1</td><td>coloana2</td></tr></table>
Adrian Popa
Începător
13 mesaje
din 03/10/2006
MOT-V980M
29 octombrie 2006, 12:24:39
Nuu in tabel. doua portiuni intr-o pagina...adica doua portiuni ! te rog mult
Publicitate
Publicitate
Gelu
MW Lurker
371 mesaje
din 19/08/2005
SonyEricssonJ300i
29 octombrie 2006, 13:59:07
Pai se pot imbina 2 sau mai multe pagini(frame se num park) dar browserele telef nu suporta asa ceva.Cel mai bine fa toata pagina dintr.un tabel.:p
Înapoi la Creative Corner
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.020⋅4⋅0