Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
navteq GPS on s60v3
579 vizualizări
6 răspunsuri
Linkuri topic "navteq GPS on s60v3"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Symbian
un tip mi.a spus de acest soft de gps. Ce stiti de el? E bun? Niste linkuri ceva?
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
27 noiembrie 2008, 00:50:39
am impresia ca te-a dezinformat cineva , mai degraba marca asta de gps ai sa gasesti pe masini sau device-uri dedicate only gps ......... pentru symbian ......
ma indoiesc !
ma indoiesc !
Symbian
mi.a zis ca a pus pe n96
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Symbian
daca tot a zis , convingete ca asa este ! Eu , ma indoiesc ! Sau macar afla exact denumirea .
MW Addicted
1823 mesaje
din 24/06/2006
3 aprecieri
28 noiembrie 2008, 09:57:41
cu siguranta omul nu se prea pricepe. nu am auzit de navteq ca si soft (poti cauta pe net). si, aici e WM parca nu?
Symbian
nu ma pricep mah. Wow am tel cu mp3 lume ce tare lol mah... Da crezi ca traiesc pe luna?
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
28 noiembrie 2008, 12:56:40
ady_uaic 28-11-2008 09:57:41
cu siguranta omul nu se prea pricepe. nu am auzit de navteq ca si soft (poti cauta pe net). si, aici e WM parca nu? 
Înapoi la PocketPC GPS Stuff
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter