Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
seara buna! sunt nou pe aici... am citit forumul legat de gps, eu am un omnia cump de 2 sapt cu kit pt masina + harti pt gps, mai exact route 66, am reusit intrun final sa-l fac sa mearga,dar nu-mi place harta romaniei e cam goala, mai ales pt buzau nu sunt decat strazile care trec prin oras(drumuri europene si/sau DN)sunt prea putine detalii, ma intrebam dc iGO este mai detaliata? si daca merita sa renunt la route 66
Vad ca la Buzau gaseste strada Nimfelor nr 20, deci e detaliat la nr. de casa. M-am gandit ca Nicolae Balcescu si Nicolae Titulescu sunt bulevarde mari care apar si pe R66, dar strada Nimfelor...
Un an bun tuturor. Am si eu un Omnia si sunt f multumit de el. Cu ajutorul vostru am instalat iGO 8.3 si merge doar portret. Nu ma deranjeaza prea tare. Ati instalat careva skin-uri pentru iGO? Care il recomandati si de unde sa-l descarc?Mutumesc anticipat.
Am incercat DiMka_Specter_Omnia_1.5.6_AM si DiMka_Specter_Omnia_1.5.30_AM care se zice ca ar fi pentru Omnia , dar imi da eroarea " FFUIERROR:Parse error [</layer>expected]. Ma poate ajuta cineva cu o solutie? Programul il rulez de pe card , nu de pe telefon.
09 ianuarie 2009, 15:47:26 • actualizat 09 ianuarie 2009, 15:48:45 (1 ori)
eu am instalat versiunea aia de 400 MB si merge bine, dar am o intrebare, ceva harti pentru europa de vest se gasesc undeva, ca versiunea asta are doar romania si bulgaria, si nu vreau decat cateva tari din vest cele mai importante, sa le pun in folderul map unde s-a instalat igo nu sa instalez alta versiune de igo, stie cineva?
10 ianuarie 2009, 17:39:12 • actualizat 10 ianuarie 2009, 22:37:22 (3 ori)
da am revenit in legatura cu harta romaniei de la versiunea care ziceam mai sus ca o am instalata, am probat harta prin ploiesti si bagam nr strazi dar nu gasea nr. asta nu ar fi fost o problema prea mare dar totusi, cel mai rau este ca bagam o strada unde sa ma duca, si imi arata cu totul alta directie pe unde sa o iau care nu avea nicio legatura cu str comandata, deci e varza harta pt romania, si revin cu intrebarea, exista si alte harti sa le bagi in folderul map fara sa instalezi alta vers de igo, + o harta a romaniei buna care este la zi? sau trebui sa instalez o alta vers. igo? daca da, unde gasesc harti?