cristyyy2003
La instalare primesc o eroare gen "Samsung Widges" nu suporta ce instalez io, printr-un oki scap de eroarea asta ...Marlox
Ma omoara instalatul lui iGO pe Omnia. - intaia imi daeroarea cu necompatibilitatea Widgets.
Marlox
dupa ce le dezactivez imi zice ca pe card e o versiune nou, daca vreau sa ii fac update. dau ok si imi apare iar asta cu update si tot asa de vreo10 ori am incercat apoi am dat nuVreau ceva sa aiba acel dirijor de drum in limba Romana.[/quote]
iGO are asa ceva, cu voce masculina si feminina, la alegere, plus ca are si in engleza (UK sau US) daca preferi asa, sau alte limbi, in functie de ce pachet ai de iGo. Eu am pastrat doar romana si cele 2 in engleza, ca oricum nu ma ajutau celelalte.
[quote]cristyyy2003
Cu ce data.zip? Am inceles ca ar tre modificat si sys.txt ...iGO are asa ceva, cu voce masculina si feminina, la alegere, plus ca are si in engleza (UK sau US) daca preferi asa, sau alte limbi, in functie de ce pachet ai de iGo. Eu am pastrat doar romana si cele 2 in engleza, ca oricum nu ma ajutau celelalte.
[quote]cristyyy2003
Are cineva data.zip si sys.txt corect pentru Omnia?
De asemenea, sys.txt trebuie modificat pentru a nu va mai aparea eroarea cu "... insert original sd card". Trebuie sa deschideti acest fisier si sa stergeti primul "paragraf" pana la [interface]..., dati save dar tot in format .txt, zic asta pentru ca word-ul de pe telefon (daca modificati pe telefon) va va intreba daca vreti sa salvati modificarile in format .doc.
Dupa ce faceti asta nu veti mai avea acea eroare.
exiting application.
Acum, ca o concluzie, o sa incerc sa uploadez eu ultima versiune, pe care o folosesc, din 13 noiembrie, ca sa nu va mai complicati viata.
Dar nu are decat Romania ca harta, ca am "personalizat-o" eu ca sa nu ocupe mult.Daca nici asta nu o sa va mearga, nu stiu ce sa mai zic.

L.E.: Am uitat sa spun (si sa atrag atentia) ca e postat in primul post versiunea din iunie a iGo care merge cu siguranta pe Omnia, fara a mai face ceva in afara de setarile explicate acolo... testata de mine personal! Numai ca hartile sunt din 23 iunie... dar nu chiar asa vechi avand in vedere ca ultimele harti sunt din septembrie.
MW pe Facebook
MW pe Twitter