Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 13 ani
steff195
MW Addicted
Ultimul acum 7 ani
liviut7
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

NavNGo IGO 8 pe Samsung Omnia

137 271 vizualizări
2 199 răspunsuri
pely0177
MW Lurker
233 mesaje
din 12/08/2009
06 iunie 2011, 21:28:45
MULTUMESC. probabil nu am f atent :)
Publicitate
Publicitate
draso
MW Lurker
213 mesaje
din 27/06/2009
11 iunie 2011, 18:28:45
Are cineva un link pentru radarele fixe (Speedcam) mai actual? Eu am unul din 2009 si nu prea mai corespunde.
relu
CleanUP Crew
2392 mesaje
din 10/03/2006
175 aprecieri
25 iunie 2011, 11:23:39 • actualizat 25 iunie 2011, 18:16:12 (2 ori)
cine imi da si mie un data.zip cu rezolutia 320x320?
imi trebuie pt un B7350, iar ce am gasit pe aici nu mai exista pe servere...

LE: am gasit...
as avea nevoie de un basemap recent, daca are cineva(eu am 2009.09)...
cristsib
MW Luver
151 mesaje
din 04/01/2009
25 iunie 2011, 16:56:18 • actualizat 25 iunie 2011, 17:04:34 (2 ori)
Bad mesaj
pistoleanualexandru
Începător
4 mesaje
din 08/07/2011
09 iulie 2011, 17:13:21
Salut.
Vreau si eu un lick de unde pot lua Igo simplu si daca se poate doar romania restu nu ma intereseaza.
Daca nu exista unul bun si sa mearga bine, am mai avut unul in primul post a lui Steff dar din pacate lick-ul nu mai este valabil. stima si astept
idm_luci
MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
09 iulie 2011, 17:46:33
la maja_ro in semnatura , dupa ce descarci fisierul denumit altfel decat ar trebui ii schimbi extensia in .rar si dezarhivezi. la pagina 137 pe topicul asta gasesti o postare de a lui sa intri in semnatura sa descarci igo.
claudyubz
Începător
1 mesaje
din 11/07/2011
11 iulie 2011, 18:57:27 • actualizat 13 iulie 2011, 14:13:21 (4 ori)
Salut,
Am si eu un Omnia i900 , am instalat igo8.3.2 de la pagina 2 , insa am o problema: ma gaseste ca fiind in centru la universitate(acela fiind punctul de plecare). Ce as putea face ca sa imi functioneze normal? L-am tinut afara, am mers cu masina, cu autobuzul insa tot nu gaseste satelitii(in cercul ala din stanga sus de la igo imi arata doar puncte rosii, imi gaseste mereu de la 4 pana la 10 sateliti maxim, dar nu se devine verde nici un punct). O fi oare de la igo sau de la receptorul gps?
padre_fidellio
MW Liker
74 mesaje
din 06/05/2009
27 iulie 2011, 14:11:20 • actualizat 27 iulie 2011, 14:53:38 (1 ori)
Salut, baieti! Am reincercat instalarea IGO classic din semnatura maja.. Redenumire, extractie, copiere in Storage Card. Fisierul SYS verificat, este setat pentru card. Iconita pornire, iesit afar, asteptat 10-15 minute. Numarul satelitilor oscilau intre 3 si 8-10, toti rosii. M-am gandit sa configurez setarile la GPS pentru ca am vazut ca portul era COM 0 iar viteza 57600. Am dezactivat GPS-ul din IGO, s-a blocat iar,la repornire, se restarteaza incontinuu. Solutia? Appo, la Enhanced GPS am GPS program port:COM3, GPS Hardware port:COM 9 si Baud rate: 4800. Multumesc!
padre_fidellio
MW Liker
74 mesaje
din 06/05/2009
28 iulie 2011, 15:48:56 • actualizat 30 iulie 2011, 11:21:13 (1 ori)
gogu 31-01-2011 14:05:52
marius la igo8 in setarile gps debifeaza gps activ si pune la com:0 si port 57600 si bifeaza la loc gps activ.in tel. setari~sistem~external gps~program com:3~hardware com:9~port:4800.dupa ce ai facut toate astea da un soft reset.eu am setarile astea si merge perfect.ti-am spus poate dura si 45min pana se conecteaza.daca au aparut puncte rosii e bine lasa-l sa-si faca treaba ca dupa aceea conectarea se face mai repede.asa ca rabdare si tutun.  :D
Am gasit asta. Multumesc nca o data gogu! Sper sa fie ok..
Professional
Începător
6 mesaje
din 27/07/2011
28 iulie 2011, 18:14:52
e ok ai incearcat?
padre_fidellio
MW Liker
74 mesaje
din 06/05/2009
29 iulie 2011, 00:48:43 • actualizat 29 iulie 2011, 09:46:49 (2 ori)
Deci pare ok in sensul ca a reusit sa gaseasca satelitii.. Imi gaseste si destinatiile numai ca mi s-a parut ciudat faptul ca masinauta aia mi-o arata la un deget distana de ruta indicata. Am incercat sa umblu un pic la setari, dare, find la volan, am renuntat. Am verificat dupa aceea si opriunea Aliniere la sosea era bifata. Mai incerc maine. Recunosc ca nu sunt foarte familiarizat cu setarile. Si am mai observat ca unele strazi ale orasului meu nu le are. Probabil ca trebuie sa imi actualizez harta. Incerc sa descarc hartile 2011 din pagina precedenta dar imi merge foarte greu si presimt ca va dura o vesnicie sa le descarc pe toate.
Mi se intampla o chestie ciudata: Apas iconita de IGO,se incarca, totul ok.. Daca il inchid si il repornesc, mi se incarca si se restarteaza incontinuu. Am observat ca treaba asta cu restartarea se intampla la fiecare a doua pornire. Aveti idee de ce? Unde am gresit? Multumesc!
padre_fidellio
MW Liker
74 mesaje
din 06/05/2009
30 iulie 2011, 12:11:52
Salut, baieti! Numai mie mi se putea intampla asta. Am incercat sa descarc si eu hartile navteq q1 2011. Numai ca,dupa ce am descarcat fisierele 1,2,3si 4,am descoperit ca partea a5a nu mai e valabila.Ma poate ajuta cineva, plz? Multumesc!
padre_fidellio
MW Liker
74 mesaje
din 06/05/2009
04 august 2011, 08:49:34
Salut, baieti! Dupa mai multe instalari/dezinstalari si reset-uri, am rezolvat problema restartarii automate la a 2a pornire a IGO. Acum, din pacate, intampin alte problemute:una dintre ele ar fi faptul ca, la pornire, incearca sa se conecteze la internet pentru ca imi apar niste ferestre mici cu mesaje legate de conectare si setari de conexiune. Dupa aceea, satelitii mi-i gaseste de fiecare data foarte greu (10-20 minute). Mi se pare ciudat si faptul ca imi apre o iconita foarte mica (un X rosu) in casuta pentru "Cabina" din modul navigare si la Pictograma cu masina aleasa, in meniul Mai multe optiuni. Mi se pare ciudata chestia asta. Nu stiu daca se intampla si la voi la fel.
Si inca ceva. Acum folosesc versiunea IGO Classic din semnatura lui maja. Am incercat sa o actualizez cu hartile navitq 2011 dar,cum am spsu si mai sus,nu am reusit downloadarea tuturor celor 5 arhive. Deci v-as ruga sa imi dati si mie un link sau ceva cu tot ce trebuie pentru upadatarea igo-ului meu. (harta, poi, speedcam, etc, in special pentru Romania). Multumesc frumos!
maja_ro
MW Veteran
566 mesaje
din 24/02/2009
04 august 2011, 10:04:59
- ma gandesc, ca incercarea de-a se conecta la net se datoreaza faptului ca nu ai descarcat XTRAData sau din cauza ca nu mai este in perioada valida si incearca sa actualizeze...verifica in telefon in: start/settings/system/enhanced gps sa fie ca si in imaginea urmatoare, astfel isi va descarca XTRA Data de fiecare data cand conectezi telefonul la calculator folosind netul din calculator
http://img534.imageshack.us/img534/7972/xtraf.jpg
- referitor la harti, am verificat acum cateva minute si merge sa descarci partea a 5-a din hartile navteq...mai incearca, chiar acolo pe site se specifica, ca se verifica zilnic linkurile si se actualizeaza cele care nu merg....s-a mai spus ca pentru Romania cele mai bune harti sunt cele facute de TopMap (TM)
Publicitate
Publicitate
padre_fidellio
MW Liker
74 mesaje
din 06/05/2009
04 august 2011, 11:44:58
Salut, maja (si aici)! Stiu ca updatarea XtraData este regula inainte de lansarea IGO. Desi nu am bifata optiunea de download automat cand se conecteaza ptin usb (folosesc un rom de OCK si, daca o bifez, ma avertizeaaza de potentiale "extra cherges")am facut-o aproape in fiecare zi si nu cred ca este vorba de asta.
Toate celelate setari sunt corecte. Si mai e o chestie. Cateodata imi da o eroare Out of memory si ceva legat de cache. Am observat intr-unul din posturile tale (legat de schimbarea pictogramei masinii ca si la tine apare un patratel mic sau un x in coltul din dreapta sus al pictogramei. Deci e normal sa fie asa? Eu credeam ca am eu vreo "buba". Cat despre TopMap, am dat aici un search si am gasit cateva link-uri dar nu mai sunt valabile. Acum sunt la job si nu prea am timp. Voi mai cauta diseara, cand ajung acasa. Oricum, multumesc frumos rabdare si ajutor! Ma inclin! :coolup:
Înapoi la Samsung Omnia
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.020⋅4⋅0