Normal ca se poate instala SPB Shell.
Eu ti-as recomanda sa pui pe telefon un rom cu wm6.5.
Un alt skin ar fi in postul asta. ⤡(ma refer la Host1.5)
Poti cauta alte aplicatii in Aplicatii Samsung Omnia.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Update Samsung Omnia ROM
132 015 vizualizări
3 496 răspunsuri
Linkuri topic "Update Samsung Omnia ROM"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
18 martie 2012, 12:15:56 • actualizat 18 martie 2012, 12:16:57 (1 ori)
Începător
8 mesaje
din 15/03/2012
18 martie 2012, 13:22:51
Multumesc chiar imi palce cum arata windows 7 dar aseara am reusit si am instalat spb si chiar imi palce cum se misca nu am nici o problema decat una ar fii ca imi copiasera tare greu un film din 4 miinute s-a facut 30 minute nush probabil era de la windows mobile dp windows 7.Mai raman putin la versiunea wm 6.1 si poate o sa trec la 6.5
MW Luver
106 mesaje
din 08/01/2009
08 aprilie 2012, 19:56:49 • actualizat 09 aprilie 2012, 02:49:42 (1 ori)
toate notificarile de apeluri, daca dau sa le vizualizez mi le arata cu Call Log-ul clasic de wm. am instalat phonex 2.2 care merge fff bine in rest. Cum fac sa le arate cu phonex? Am incercat sa gasesc si sa schimb din registry, but no luck. Rom`ul este ultimul postat de steff. any ideas? thx
Începător
2 mesaje
din 15/04/2012
15 aprilie 2012, 17:12:53
buna.am instalat ieri rom-ul 23153 lui steff si nu reusesc sa fac setarile de wifi sa ma conectez la router....am incercat si nu reusesc.ma poate ajuta cineva?merci anticipat
Începător
4 mesaje
din 17/09/2009
16 aprilie 2012, 13:24:02
Intrii in Settings\Connections\Wi-Fi\Search for Networks (sau) Add New..., lasi sa-ti gaseasca toate retelele Wi-Fi disponibile
Daca a gasit-o si e in lista tot ce mai ai de facut e sa-i dai: Menu\Next(jos)\Network key
aici bagi parola de conectare cu care ai configurat routerul-atentie la literele mari si cele mici, secventa trebuie sa fie bagata cu grija)\Next\Finish
Daca n-a gasit-o s-ar putea sa ai o problema la router...
De avut in vedere ca in al doilea ecran Connects to: sa fie "The Internet"
Daca a gasit-o si e in lista tot ce mai ai de facut e sa-i dai: Menu\Next(jos)\Network key
aici bagi parola de conectare cu care ai configurat routerul-atentie la literele mari si cele mici, secventa trebuie sa fie bagata cu grija)\Next\FinishDaca n-a gasit-o s-ar putea sa ai o problema la router...
De avut in vedere ca in al doilea ecran Connects to: sa fie "The Internet"
Începător
2 mesaje
din 15/04/2012
17 aprilie 2012, 12:00:13
Am reusit.Era din setarile operatorului de telefonie mobila.Merci oricum.
Începător
7 mesaje
din 21/08/2008
16 mai 2012, 21:11:51
buna ..am si eu nevoie de ajutorul vstru va rog, am un Samsung i900, problema e ca se misca foarte greu si se deschide extrem de greu, cand il deschid imi apare
timeout--
timeout--
timeout--
timeout--
timeout--
PDA Device not found.
as dori sa-i fac un update la un wm6.5 cum procedez ?
care sunt pasii de instalare ?
timeout--
timeout--
timeout--
timeout--
timeout--
PDA Device not found.
as dori sa-i fac un update la un wm6.5 cum procedez ?
care sunt pasii de instalare ?
Începător
8 mesaje
din 22/06/2010
17 mai 2012, 15:02:26
Gasesti procedura in primul post de pe topicul acesta. ROM-uri gasesti foarte multe, depinde de tine ce alegi sa instalezi.
Începător
8 mesaje
din 19/06/2012
19 iunie 2012, 17:06:52 • actualizat 19 iunie 2012, 17:12:51 (3 ori)
Salut,stiu ca s-a mai vorbit despre acest lucru dar sunt disperat,in ultimile zile stau si caut o rezolvare la tel meu Omnia I900.Inainte aveam WM 6.1 si am zis sa instelez un rom mai nou.Prima oara am instalat OCK manila classic,mi-a dat o eroare dar a mers(avea semnal) si am zis sa il mai instalez odata sa fie ca la carte.A doua oara nu stiu cum am facut,cred ca am sters partea de phone.bin a telefonului,ca imi arata phone off.Si de atunci am incercat o groaza de rom-uri si tot nu vrea imi zice tot PHONE OFF.Am incercat cu coduri,cu cele 3 fisiere LOCK,UNLOCK,STATUS tot nu merge,phone off.Am incercat sa caut si sa instalez doar partea phone.bin dar imi zice mereu Failed.Ce pot face?Mai e bun de ceva telefonul?Am Win 7 pe pc si se intaleaza fara probleme "Jobe done,Launched".Acum am WM 6.5 pe telefon,merge, dar nu am semnal.
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
19 iunie 2012, 20:35:37
Cu ce ai instalat rom-ul, cu instalatorul samsung sau cu GrandPrix?
Eventual poti incerca ultima versiune oficiala(cu wm6.1) care are si partea de phone, sau sa instalezi doar partea de phone cu grandprix.
In ambele cazuri sa ai instalat driverul usb samsung modem, iar recomandarea mea ar fi sa incerci pe un computer cu xp.
Gasesti pe topicul asta si rom-ul oficial si phone-uri. Daca nu mai sunt valabile link-urile spune si sa vedem dace le mai are cineva prin computer.
Eventual poti incerca ultima versiune oficiala(cu wm6.1) care are si partea de phone, sau sa instalezi doar partea de phone cu grandprix.
In ambele cazuri sa ai instalat driverul usb samsung modem, iar recomandarea mea ar fi sa incerci pe un computer cu xp.
Gasesti pe topicul asta si rom-ul oficial si phone-uri. Daca nu mai sunt valabile link-urile spune si sa vedem dace le mai are cineva prin computer.
Începător
8 mesaje
din 19/06/2012
19 iunie 2012, 21:04:31 • actualizat 19 iunie 2012, 21:06:00 (1 ori)
@relu rom-ul l-am instalat cu granprix ca am win 7 si am instalat asta http://xpdrivers.com/usb/samsung/_3_2579.cfm pentru usb driver samsung.Nu stiu ce sa-i mai fac.Totul merge perfect pana la partea de phone,acolo FAILED...
((
(( CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
19 iunie 2012, 22:35:53 • actualizat 19 iunie 2012, 23:18:43 (2 ori)
De cate ori ai incercat si ti-a dat eroare cu failed la partea de phone?
Daca mai mult de 2 ori sigur nu e bun driverul ala. Stiu ca era pe aici si o varianta pt w7, dar nu o gasesc acum. De asta ti-am si recomandat sa incerci pe un computer cu xp si driverul asta(restart obligatoriu dupa instalare driver).
Am gasit un driver pt Vista pe un forum francez, iar acolo au spus ca l-au testat si pe w7 fara sa intampine probleme. Incearca si cu asta, restart dupa instalare driver. Prima data o sa-ti dea iar eroare la partea de phone, e normal, deci nu dispera si incearca inca o data si va merge!
Daca mai mult de 2 ori sigur nu e bun driverul ala. Stiu ca era pe aici si o varianta pt w7, dar nu o gasesc acum. De asta ti-am si recomandat sa incerci pe un computer cu xp si driverul asta(restart obligatoriu dupa instalare driver).
Am gasit un driver pt Vista pe un forum francez, iar acolo au spus ca l-au testat si pe w7 fara sa intampine probleme. Incearca si cu asta, restart dupa instalare driver. Prima data o sa-ti dea iar eroare la partea de phone, e normal, deci nu dispera si incearca inca o data si va merge!
Începător
8 mesaje
din 19/06/2012
19 iunie 2012, 23:41:56
@relu am incercat de mai multe ori si mereu failed si cu rom care are phone inclus dar si cu alte phonu.bin -uri download separat(adica doar partea de phone).O sa incerc in week-end pe un xp si revin cu un raspuns.Multumesc mult pentru driver, o sa incerc si cu asta pe win 7.Revin cu detalii.Multumesc.
Începător
8 mesaje
din 19/06/2012
20 iunie 2012, 17:12:03 • actualizat 20 iunie 2012, 18:43:18 (1 ori)
Am incercat si cu drverul lui @relu(l-am dezarhivat si am gasit un exe iar cand dau pe el imi zice ceva ca nu s-a instalat corect), tot nu vres pe win 7.Am dezinstalat si windows mobile center(s-a instalat singur cand am bagat prima ora tel pe pc),am dat restart peste restart,nu vrea.Cand dau la See log imi apare:
Device name:
EBoot version=01.35
Start downloading...
PHONE-Switching USB to PHONE...
PHONE-Automatic driver detection failed..
PHONE-Attempting to open COM 0...
eu inteleg ca nu se conecteaza tel la pc.Asta e,o sa incerc si pe un XP,sa vedem ce iese
).Multumesc lui @relu pentru ajutorul acordat.
Device name:
EBoot version=01.35
Start downloading...
PHONE-Switching USB to PHONE...
PHONE-Automatic driver detection failed..
PHONE-Attempting to open COM 0...
eu inteleg ca nu se conecteaza tel la pc.Asta e,o sa incerc si pe un XP,sa vedem ce iese
).Multumesc lui @relu pentru ajutorul acordat. Începător
8 mesaje
din 19/06/2012
11 iulie 2012, 13:14:26
Am incercat si pe XP si tot nu a vrut cu partea de phone.bin.Am repetat de cateva ori si acum nu se mai aprinde...imi arata doar sigla samsung omnia pe ecran,si atat.Am incercat iar dar acum imi arata eroarea CHECKSUM FAILED.Cred ca e compromis telul.Imi pare rau de el.Asta e.
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter