Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Salut! Am vazut ca se cauta firmware-ul original Orange Ro pt. Asus P552 - poate pot sa va ajut: un prieten a avut probleme cu telefonul asta, in sensul ca pierdea foarte frecvent reteaua. L-au plimbat prin service de cateva ori, dar fara mare succes... intr-un final i-au zis ca n-au ce-i face ( cam asta inseamna garantie la Orange ). Prietenul mi l-a dat mie, si, butonandu-l un pic, am gasit pe SD card o varianta de firmware - probabil lasata de cei de la service. Atentie, n-am incercat-o niciodata, use at your own risk!
22 septembrie 2009, 11:12:20 • actualizat 22 septembrie 2009, 11:17:03 (1 ori)
rivaldo 22-09-2009 00:47:15
Salut! Am vazut ca se cauta firmware-ul original Orange Ro pt. Asus P552 - poate pot sa va ajut: un prieten a avut probleme cu telefonul asta, in sensul ca pierdea foarte frecvent reteaua. L-au plimbat prin service de cateva ori, dar fara mare succes... intr-un final i-au zis ca n-au ce-i face ( cam asta inseamna garantie la Orange ). Prietenul mi l-a dat mie, si, butonandu-l un pic, am gasit pe SD card o varianta de firmware - probabil lasata de cei de la service. Atentie, n-am incercat-o niciodata, use at your own risk!
Multumim, o sa-l verific seara aceasta si va transmit rezultatul.
ABM 22-09-2009 11:12:20
rivaldo 22-09-2009 00:47:15
Multumim, o sa-l verific seara aceasta si va transmit rezultatul.
Si apropos de pierderea frecventa a semnalului: se pot incerca urmatoarele: 1. Scos SIM si baterie, lasat cateva ore, remontat. 2. Schimbat SIM (e gratis)- asta am mai patit si eu, dar nu cu P552.
salut ABM! felicitari pentru munca pe care o depui si ne oferi tutoror un firmware mai bun. ms de ajutorul pe care mi l-ai dat pe xda-developers. am inca o mica problemuta daca pun vreun rom cu windows 6.5, cand voresc la telefon, cel cu care vorbesc nu ma aude, se aude ca si cum as avea semnalul foarte slab, si telefonul mai pierde din cand in cand reteaua. cu rom cu windows 6.1 merge ok. dar imi place mai mult 6.5 si merge si mai repede. ceva idei? ma gandesc ca nu ar trebui sa fie probleme hard din moment ce cu 6.1 merge.
Oare pot scoate de pe un ETEN x650 piesele care ne lipsesc noua de pe placa? Or fii asemanatoare? Sau trebuie sa gasesc un PDA Asus si sa incerc sa le scot de acolo?
Cum se poate folosi pe p552 un radio? Ma refer radio clasic, cum este la alte telefoane mobile, nu prin streaming. Pana acum am gasit doar soft care preia posturile prin streaming (cel putin asa am impresia) si habar nu am cum pot sau cu ce pot sa ascult radio in modul "clasic" (deschid programul si folosesc castile sau mai stiu eu ce pe post de antena).
23 septembrie 2009, 20:44:20 • actualizat 23 septembrie 2009, 20:46:58 (1 ori)
refresh 23-09-2009 19:43:36
hash84 23-09-2009 17:20:34
refresh 23-09-2009 16:04:01
Cum se poate folosi pe p552 un radio? Ma refer radio clasic
e simplu. p552 nu are radio "clasic". adica nu are partea hardware necesara receptionarii undelor FM.
Si la proprietati, unde scrie versiunea la Radio, de fapt la ce se refera?
Versiunea de soft pentru modulul de emisie-receptie GSM/GPRS/3G pe care functioneaza telefonul mobil, e cu totul alta frecventa decat cea "RADIO FM" sau "Ultrascurte"
oopsCam 23-09-2009 12:53:51
Oare pot scoate de pe un ETEN x650 piesele care ne lipsesc noua de pe placa? Or fii asemanatoare? Sau trebuie sa gasesc un PDA Asus si sa incerc sa le scot de acolo?
Nu am reusit inca sa identific cele 2 componente lipsa (pe langa rezistoarele de 50 Ohm care nu ar fi o problema) ca sa pot da un raspuns acum, dar tot le gasesc eu pana la urma!
Si apropos de pierderea frecventa a semnalului: se pot incerca urmatoarele: 1. Scos SIM si baterie, lasat cateva ore, remontat. 2. Schimbat SIM (e gratis)- asta am mai patit si eu, dar nu cu P552.
Note: Posts were merged
lasat 10 min fara baterie si sim si iote ca merge. multam. cred ca ar trebui sa schimb si simu. doar preventiv multam
29 septembrie 2009, 00:29:06 • actualizat 29 septembrie 2009, 00:31:14 (1 ori)
Salut ABM,
Am o intrebare referitoare la ceva destul de critic. De ce incearca sa se conecteze la net oricare aplicatie GPS? Este cumva legat de GPS Catcher? Ce face acesta mai precis? Este destul de nasol, de exemplu acum tin o cartela prepay in el si dupa ce m-a rupt tariful portocalei pe MB, acum o tin fara credit si bineinteles ca nu se mai conecteaza la net si bineinteles ca iGo sau orice altceva vede niste sateliti aiurea dar nu ii prinde. De asemenea daca plec in alta tara ce fac? Raman fara GPS sau platesc sute de euro putin trafic GPRS ca sa ma pot orienta? Pana la urma GPS-ul este cel mai util in afara tarii... Te rog frumos sa imi raspunzi cat poti de detaliat pe problema asta, am mai vazut pe cineva care intreba de asta cateva pagini mai inainte. Ca idee, asta se intampla numai cu anumite build-uri publicate de tine, era parca unul care nu facea asa dar nu imi mai aduc aminte care.