Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
12 noiembrie 2008, 11:51:50 • actualizat 12 noiembrie 2008, 11:56:39 (1 ori)
In sfarsit! AgileMobile, firma care face cel mai tare client de messenger pentru mobile, a lansat versiunea BETA pentru JAVAAAAAA!
AgileMobile J2ME functioneaza pe aproape orice telefon cu Java, inclusiv pe vechitura mea de 6230i.
Cel mai tare feature? TAB-uri! (care lipsesc cu desavarsire din IM+). Acum poti schimba conversatiile pur si simplu dand in stanga sau in dreapta de joystickul telefonului
A, si cea mai buna veste? E GRATIS, cel putin in perioada beta testingului. Asa ca ...
da de pe telefon nu cred ca poti , pentru ca nu poti da ok pe linkul ce sustin ei ca te poti inregistra. Pentru ca pe m.yahoo.com nu apare sub forma de link, si e lung a dracu sa il scriu eu. Am incercat totusi ,dar tot error mi-a dat. O solutie sa imi fac si eu un cont?
Fratilor, am descarcat aplicatia si am facut contul in 5 minute folosind Opera Mini si o adresa de gmail accesata tot de pe OM. Ce e asa complicat? Si da, merge cu apn wap! Testat pe SE K810i.