Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii Samsung Omnia
184 434 vizualizări
4 043 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Luver
187 mesaje
din 04/06/2006
23 ianuarie 2011, 22:00:20
Ms man a mers eu am incercat cu cel din stanga,o seara placuta.
Începător
29 mesaje
din 19/05/2009
24 ianuarie 2011, 21:11:23
maja_ro -- pentru iconsoft.phonex.3.0.rc5.
mai ai si altceva, ca la mine se bocheaza, nu ma lasa sa mai sun, apare "trial", trebuie sa-i dau restart
multumiri pentru tot ce postezi
mai ai si altceva, ca la mine se bocheaza, nu ma lasa sa mai sun, apare "trial", trebuie sa-i dau restart
multumiri pentru tot ce postezi
MW Lurker
459 mesaje
din 10/01/2011
45 aprecieri
24 ianuarie 2011, 21:45:10
si la mine aparea trial.dupa reset isi revenea dar dupa vreo trei zile iarasi aparea trial.si l-am dat jos si am pus varianta mai veche de iconsoft phonex 2.2 parca.si pina acum nu a facut nici o figura. totusi pt varianta noua nu se poate face nimic?
MW Veteran
566 mesaje
din 24/02/2009
24 ianuarie 2011, 22:10:42
- dupa cum am mai spus nu l-am folosit, de unde l-am luat spuneau ca merge
- inca nu am gasit alta versiune , cand gasesc o sa v-o dau
- inca nu am gasit alta versiune , cand gasesc o sa v-o dau
Începător
19 mesaje
din 13/01/2011
25 ianuarie 2011, 02:34:26
care este mai bun iconsoft phonex 2.2 sau resco contact manager 2.05 ?
mc
mc
Începător
2 mesaje
din 18/05/2009
27 ianuarie 2011, 02:05:06 • actualizat 27 ianuarie 2011, 02:06:38 (1 ori)
drumul de urmat la Omnia I900 pentru instalat programe pe My Storage care are 8 GB si programele se duc in partea de aproape 100 MG cred ca e My Device...stie cineva ce trebuie facut !?
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
27 ianuarie 2011, 09:00:41 • actualizat 27 ianuarie 2011, 09:02:31 (1 ori)
A aparut intre timp si un update la Iconsoft Phonex 3.0, si anume 3.0.1., schimbarile le puteti vedea AICI.
Uitati si un mic teaser:

Apare Phonex 2 pentru ca tema asta de Android este de la 2.2. La cea normala apare doar Phonex.
Uitati si un mic teaser:

Apare Phonex 2 pentru ca tema asta de Android este de la 2.2. La cea normala apare doar Phonex.
MW Lurker
459 mesaje
din 10/01/2011
45 aprecieri
27 ianuarie 2011, 21:57:40
eu am dezinstalat versiunea de iconsoft 3.0 de la maja-ro ca dupa citeva zile de la instalare aparea trial si trebuia sa-i dau reset la tel. si isi revenea pt.citeva zile si iarasi aparea trial.. sa inteleg ca daca ii fac update cu aceasta versiune 3.0.1. sa functioneze si sa nu mai apara trial.
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
27 ianuarie 2011, 22:03:27
Nu, cred ca o sa ai aceleasi probleme.
Eu am fost putin rautacios cand am pus poza aia, caci eu am licenta pe softul respectiv.
... de aia am zis teaser, ca sa va intep un pic. Sper ca nu va suparati, era o gluma.
Eu am fost putin rautacios cand am pus poza aia, caci eu am licenta pe softul respectiv.
... de aia am zis teaser, ca sa va intep un pic. Sper ca nu va suparati, era o gluma.
MW Lurker
319 mesaje
din 02/03/2010
Opera Mini
@Steff se vedea din shortscreen ca versiunea ta e inregistrata si ca n-o sa ai probleme cu trialul.
Începător
2 mesaje
din 04/01/2011
28 ianuarie 2011, 11:57:18
pedro2767 11-01-2011 14:27:44
despre spb mobile shell 5 nu mai stiti nimic.?sa lansat oficial?
pe ce sistem functioneaza??(wm sau android)?daca merge pe wm. pe care? si pe 6.1 si pe6.5??
in clipurile de pe youtube arata extraordinar...
key 5D527222DD55
Ca observatie personala - arata f. bine, il poti configura cum vrei, multe functii, se misca bine, dar ramai cu foarte putin RAM.
MW Lurker
459 mesaje
din 10/01/2011
45 aprecieri
28 ianuarie 2011, 21:33:16 • actualizat 28 ianuarie 2011, 21:46:18 (2 ori)
mersi diadi. aceasta versiune (spb 3.5),o am si eu de mai demult.nu am instalat-o deoarece am pe tel.3.4 de cind a aparut si nu cred ca este diferenta intre ele. in topicul de mai sus intrebam de spb mobile shell 5 nu(3.5).este diferenta mare intre ele.dar intre timp m-au lamurit baietii din forum ca acea versiune (spb 5)nu a aparut si nici nu va aparea.decit eventual integrata in interfata.(cum e manilla),sau sa apara un rom customizat cu spb 5.
cine a incercat htc senzor? ce efect are asupra lui i900 omnia? oare are efect si la spb mobile shell 3.4 sau 3.5 pe un, i900 in modul carusel sa funcioneze si in sus-jos nu numai stinga-dreapta ,asa cum functioneaza pe alte tel dar pe i900 nu merge decit stinga-dreapta
?
cine a incercat htc senzor? ce efect are asupra lui i900 omnia? oare are efect si la spb mobile shell 3.4 sau 3.5 pe un, i900 in modul carusel sa funcioneze si in sus-jos nu numai stinga-dreapta ,asa cum functioneaza pe alte tel dar pe i900 nu merge decit stinga-dreapta
? MW Veteran
566 mesaje
din 24/02/2009
29 ianuarie 2011, 17:52:03 • actualizat 29 ianuarie 2011, 21:14:46 (3 ori)
I Doser Collection 2010
- o aplicatie care pretinde ca induce anumite stari produse de unele substante chimice
- in loc de substante chimice aceasta aplicatie foloseste sunete pentru a induce starile respective
- are 166 de sunete pentru tot atatea stari
- instructiunile spun ca trebuie sa folosesti castile si sa stai linistit si cu ochii inchisi in timp ce asculti
- foloseste aplicatia si descopera daca functioneaza

Pocket Informant
- o aplicatie care te ajuta sa cauti in telefon

Touch Woman
- o aplicatie foarte utila femeilor

ProfiMail
- o aplicatie pentru a primi si trimite e-mail

TransferSuite
- o aplicatie care-ti permite sa transferi sms-urile si contactele din telefon in calculator
1. descarci si dezarhivezi
2. copiezi in telefon fisierul transfer-suite-for-wm6.cab si il instalezi unde vrei tu, apoi il inregistrezi (vezi ce scrie in fisierul txt sau vezi imaginea de mai jos

3. ca sa poti transfera trebuie intai sa faci un backup la sms-uri sau la contacte, depinde ce vrei sa transferi
- pentru sms: click pe SMS Transfer apoi click pe Backup SMS

- pentru contacte: click pe Contacts Transfer apoi click pe Backup Contacts

- in ambele situatii va trebui sa alegi locul unde sa se salveze backup-ul, alegi ca si in imaginile urmatoare: prima e pentru sms si a 2-a e pentru contacte

- apoi dai click pe Save si o sa-ti apara ca si in imaginile urmatoare: prima e pentru sms si a 2-a e pentru contacte

de aici incolo exista 2 posibilitati
4.1. conectezi omnia la calculator prin cablu de date si faci urmatoarea setare in ActiveSync:
- Instrumente/Optiuni si bifezi casuta de la Fisiere apoi dai ok si faci sincronizarea

- in urma sincronizarii o sa apara pe Desktop-ul de la calculator un folder avand numele i900 Documentele mele
- in acest folder se afla cele doua backup-uri: sms si contacte, insa mai trebuie sa faci ceva ca sa le vezi
5. la pasul 1 dupa ce ai dezarhivat ai observat ca ai un folder pentru pc
- in acest folder ai doua executabile unu pentru sms si unu pentru contacte
6. daca vrei sa vezi sms-urile rulezi executabilul pentru sms-uri
- click pe File/Import(I) apoi selectezi locul de unde sa le importe si anume acel folder de pe desktop => i900 Documentele mele
- in folder o sa vezi un fisier cu extensia stf, pe acela il selectezi prin dublu click si astepti sa se importe sms-urile

7. daca vrei sa vezi contactele rulezi executabilul pentru contacte
- click pe Transfer Tool/Import si la fel ca si la sms-uri cauti acel folder de pe desktop => i900 Documentele mele
- in folder o sa vezi un fisier cu extensia cts, pe care il selectezi prin dublu click si astepti pana se importa contactele
- in functie de numarul de contacte, vei avea mai multe pagini cu contacte pe care le rasfoiesti de la sagetile de jos

4.2. conectezi omnia la calculator prin cablu de date si copiezi cele doua fisiere cu extensia stf si cts unde vrei tu in calculator
- cele doua fisiere le gasesti in memoria principala din telefon

pasii 5.2, 6.2 si 7.2 sunt identici cu pasii 5, 6 si 7 cu exceptia locului de unde importi
- la selectarea locului de unde importi cauti cele doua fisiere acolo unde stii tu ca le-ai copiat in calculator
- daca nu te descurci, poate te ajuta tutorialul de aici
- o aplicatie care pretinde ca induce anumite stari produse de unele substante chimice
- in loc de substante chimice aceasta aplicatie foloseste sunete pentru a induce starile respective
- are 166 de sunete pentru tot atatea stari
- instructiunile spun ca trebuie sa folosesti castile si sa stai linistit si cu ochii inchisi in timp ce asculti
- foloseste aplicatia si descopera daca functioneaza

Pocket Informant
- o aplicatie care te ajuta sa cauti in telefon

Touch Woman
- o aplicatie foarte utila femeilor

ProfiMail
- o aplicatie pentru a primi si trimite e-mail

TransferSuite
- o aplicatie care-ti permite sa transferi sms-urile si contactele din telefon in calculator
1. descarci si dezarhivezi
2. copiezi in telefon fisierul transfer-suite-for-wm6.cab si il instalezi unde vrei tu, apoi il inregistrezi (vezi ce scrie in fisierul txt sau vezi imaginea de mai jos

3. ca sa poti transfera trebuie intai sa faci un backup la sms-uri sau la contacte, depinde ce vrei sa transferi
- pentru sms: click pe SMS Transfer apoi click pe Backup SMS

- pentru contacte: click pe Contacts Transfer apoi click pe Backup Contacts

- in ambele situatii va trebui sa alegi locul unde sa se salveze backup-ul, alegi ca si in imaginile urmatoare: prima e pentru sms si a 2-a e pentru contacte

- apoi dai click pe Save si o sa-ti apara ca si in imaginile urmatoare: prima e pentru sms si a 2-a e pentru contacte

de aici incolo exista 2 posibilitati
4.1. conectezi omnia la calculator prin cablu de date si faci urmatoarea setare in ActiveSync:
- Instrumente/Optiuni si bifezi casuta de la Fisiere apoi dai ok si faci sincronizarea

- in urma sincronizarii o sa apara pe Desktop-ul de la calculator un folder avand numele i900 Documentele mele
- in acest folder se afla cele doua backup-uri: sms si contacte, insa mai trebuie sa faci ceva ca sa le vezi
5. la pasul 1 dupa ce ai dezarhivat ai observat ca ai un folder pentru pc
- in acest folder ai doua executabile unu pentru sms si unu pentru contacte
6. daca vrei sa vezi sms-urile rulezi executabilul pentru sms-uri
- click pe File/Import(I) apoi selectezi locul de unde sa le importe si anume acel folder de pe desktop => i900 Documentele mele
- in folder o sa vezi un fisier cu extensia stf, pe acela il selectezi prin dublu click si astepti sa se importe sms-urile

7. daca vrei sa vezi contactele rulezi executabilul pentru contacte
- click pe Transfer Tool/Import si la fel ca si la sms-uri cauti acel folder de pe desktop => i900 Documentele mele
- in folder o sa vezi un fisier cu extensia cts, pe care il selectezi prin dublu click si astepti pana se importa contactele
- in functie de numarul de contacte, vei avea mai multe pagini cu contacte pe care le rasfoiesti de la sagetile de jos

4.2. conectezi omnia la calculator prin cablu de date si copiezi cele doua fisiere cu extensia stf si cts unde vrei tu in calculator
- cele doua fisiere le gasesti in memoria principala din telefon

pasii 5.2, 6.2 si 7.2 sunt identici cu pasii 5, 6 si 7 cu exceptia locului de unde importi
- la selectarea locului de unde importi cauti cele doua fisiere acolo unde stii tu ca le-ai copiat in calculator
- daca nu te descurci, poate te ajuta tutorialul de aici
Începător
8 mesaje
din 01/02/2011
01 februarie 2011, 13:54:38
Buna..va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva..as vrea sa imi conectez telefonul la laptop si nu pot..mentionez ca am un samsung omnia i900 si pe laptop am windows 7..dar nu pot sa il conectez deoarece nu am driverul..ma poate ajuta cineva cu ceva?multumesc mult!
Începător
6 mesaje
din 05/01/2011
01 februarie 2011, 14:49:59
Am si eu o problema,,am uitat cum fac sa apara iconita de deblocare,,in momentul cand blochez telefonul din butonul din dreapta sus(,,cel de care inchizi tel sau deschizi...:D)si cand apas pe butonul de respingere a apelului,,de ex,,nu imi mai apare acea iconita...ca si cum nu se blocheaza...si e tare naspa...ca m-am trezit ca se apela pe unde apuca
pls daca stie cineva..
pls daca stie cineva..
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter