Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii Samsung Omnia
184 438 vizualizări
4 043 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
24 noiembrie 2010, 21:56:53 • actualizat 24 noiembrie 2010, 21:59:39 (1 ori)
instaleaza advanced configuration tool daca nu il ai deja, intra in el, in ramura phone pui enable la phone skin si vor merge si apelurile video... problema cu asta apare la romurile din care s-au scos fisierele necesare pt ca dialerul va arata aiurea, adica niste butoane lipsa si scroll barul pe tot ecranul, nu doar pt portiunea cu lista apelurilor...
MW Lurker
319 mesaje
din 02/03/2010
Opera Mini
tks relu,nu am programul dar o sa-l caut in topic.asta cand o sa ajung acasa
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
24 noiembrie 2010, 23:06:22
uite-l aici...
am uitat sa spun, dupa ce pui enable la phone skin, dai Done si dai soft reset la telefon... te intreaba el daca vrei restart cand ii dai done...
am uitat sa spun, dupa ce pui enable la phone skin, dai Done si dai soft reset la telefon... te intreaba el daca vrei restart cand ii dai done...
MW Lurker
319 mesaje
din 02/03/2010
Opera Mini
tks relu dar reusisem sa-l descarc pana sa postezi.am facut exact ce ai spus si nimic tot e lacatelul pe apel video.am pus si disable si soft reset si persoana pe care am sunato a spus ca a primit apelul video dar eu nu-l vedeam si nici nu-l auzeam plus peste asta mi se blocase se tel. si nu a raspuns decat la tasra de incheiere apel iar pe disable tot lacatel pe apel video.
in sfarsit am facut apel video.apelul l-am facut cu dial-lul tel. si mai trebuia anulat in setari la power blocarea tel in timpul conversatiei.
in sfarsit am facut apel video.apelul l-am facut cu dial-lul tel. si mai trebuia anulat in setari la power blocarea tel in timpul conversatiei.
Începător
16 mesaje
din 13/11/2010
28 noiembrie 2010, 16:27:48
Sper sa faca cineva un tutorial in limba romana cum se pune android pe omnia 2 ca vad ca pentru omnia 1 sunt dar in engleza.
MW Liker
62 mesaje
din 31/03/2009
28 noiembrie 2010, 16:44:04
salutare! care imi da si mie setarilea alea pentru sunet,(alea cu codu ala) ca toti cu care vb la telefon imi spun ca ma aud incet si volumul este la maxim multumesc
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
28 noiembrie 2010, 20:43:18 • actualizat 28 noiembrie 2010, 20:46:39 (2 ori)
Intra in /Windows si cauta SoundTester.exe. (Ca sa nu mai tastezi acel cod, care face acelasi lucru). Click pe el si fa ce zice AICI.
Am gasit cu o simpla cautare pe Google, ca mi-era greu sa stau sa-mi notez din telefon, pas cu pas, iar apoi sa postez.
Am gasit cu o simpla cautare pe Google, ca mi-era greu sa stau sa-mi notez din telefon, pas cu pas, iar apoi sa postez.
MW Luver
155 mesaje
din 27/02/2010
29 noiembrie 2010, 00:41:39
are cineva o varianta doftoricita Chromatic Guitar Tuner
eu nu am gasit decat trial dar ceva full ar fi bun
Începător
2 mesaje
din 18/06/2010
29 noiembrie 2010, 07:09:12
salutatri tuturor membrilor sitului.
faceti o treaba minunata !
Am si eu o problema cu un samsung i900 omnia care nu-i dau de cap:
Am un router wireless in casa si nu pot in nici un fel sa ma conectez la el, la alte retele libere care le detecteaza telefonul se conecteaza. Am incercat tot felul de setari dar nimic, imi vede reteua mea, ii dau conectare, incearca sa se conecteze si nimic - din nou retea disponibila. Ce setari trebuie sa fac ?
faceti o treaba minunata !
Am si eu o problema cu un samsung i900 omnia care nu-i dau de cap:
Am un router wireless in casa si nu pot in nici un fel sa ma conectez la el, la alte retele libere care le detecteaza telefonul se conecteaza. Am incercat tot felul de setari dar nimic, imi vede reteua mea, ii dau conectare, incearca sa se conecteze si nimic - din nou retea disponibila. Ce setari trebuie sa fac ?
MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
29 noiembrie 2010, 09:28:53
In telefon nu trebuie sa faci nimic sa se conecteze , dupa ce zici tu ma gandesc ca router-ul tau e setat sa nu permita accesul , mai departe banuiesc ca stii sa intrii sa il configurezi.Daca routerul e pe setari default fara nici o restricitie la WiFi inseamna ca placa de retea wireless din telefon chiar nu e compatibila cu router-ul tau deci nu prea ai ce-i face , de obicei problemele acestea de compatibilitate se rezolva printr-un upgrade de firmware la placa de retea , sa mai rar la router.
MW Liker
89 mesaje
din 15/03/2009
29 noiembrie 2010, 13:09:18
Cand configurezi routerul pentru WiFi, trebuie sa selectezi la securitate WPA (simplu) si AES, apoi o parola de acces in reteaua ta wireless. Cu alte setari,nu merge telefonul.
Începător
6 mesaje
din 25/11/2010
02 decembrie 2010, 22:15:28 • actualizat 03 decembrie 2010, 09:20:08 (2 ori)
Salutare tuturor!Am si eu o mare rugaminte la voi.Vreau si eu un link pentru un program de blocat touch-ul la omnia si inca unul pentru a arata bateria in procente pentru windows mobile 6.5. Multumesc mult pentru ajutor.Nu va suparati pe mine dar sunt si eu incepator
MW Luver
179 mesaje
din 04/12/2009
03 decembrie 2010, 00:12:34
pentru blocat S2U2 : http://67.43.3.117/~acs2co/S2U2-index.html
Începător
6 mesaje
din 25/11/2010
03 decembrie 2010, 04:53:48 • actualizat 03 decembrie 2010, 14:54:55 (3 ori)
Scris: Azi, 00:12:34
--------------------------------------------------------------------------------
As mai avea o nelamurire
eu am instalat spb mobile shell si vreau sa stiu daca s2u2 va funciona bine fara sa se blocheze sau sa dea erori.Multumesc frumos.Dar este un program care arata sus bara de glisare...pt deblocare trebuie trasa spre dreapta.....iar cand te suna cineva ca sa raspunzi sau sa inchizi apelul trebuie sa glisezi bara spre dreapta.Va rog mult ajutati-ma cu un link si poate si o imagine a aplicatiei.
Si mai sunt interesat de aplicatia asta....postata in <problema sunet in timpul convorbirii>
Da vad ca nu preocupa asta asa multa lume, probabil sunt foarte putini cu aceasta problema, in fine...am tot sapat pe net pt o solutie ca ma enerva rau si am cam gasit ceva si l-am instalat pe tel, il puteti gasi aici: http://www.dump.ro/fisiere/audio-full-boost-cab/107599/6MCUqoQtru4ZvDSi acum nu stiu daca asta este rezolvarea dar de 3-4 zile de cand am instalat fisierul asta pe tel, pare ca nu mai am problema care o aveam in timpul convorbirii, asta am observat pana acum si sper ca asta este solutia. Care vreti puteti sa incercati si sa va spuneti parerea cum este dupa, daca observati imbunatatiri.Poate aviti vreun link valid.Multumesc
--------------------------------------------------------------------------------
As mai avea o nelamurire
eu am instalat spb mobile shell si vreau sa stiu daca s2u2 va funciona bine fara sa se blocheze sau sa dea erori.Multumesc frumos.Dar este un program care arata sus bara de glisare...pt deblocare trebuie trasa spre dreapta.....iar cand te suna cineva ca sa raspunzi sau sa inchizi apelul trebuie sa glisezi bara spre dreapta.Va rog mult ajutati-ma cu un link si poate si o imagine a aplicatiei.
Si mai sunt interesat de aplicatia asta....postata in <problema sunet in timpul convorbirii>
Da vad ca nu preocupa asta asa multa lume, probabil sunt foarte putini cu aceasta problema, in fine...am tot sapat pe net pt o solutie ca ma enerva rau si am cam gasit ceva si l-am instalat pe tel, il puteti gasi aici: http://www.dump.ro/fisiere/audio-full-boost-cab/107599/6MCUqoQtru4ZvDSi acum nu stiu daca asta este rezolvarea dar de 3-4 zile de cand am instalat fisierul asta pe tel, pare ca nu mai am problema care o aveam in timpul convorbirii, asta am observat pana acum si sper ca asta este solutia. Care vreti puteti sa incercati si sa va spuneti parerea cum este dupa, daca observati imbunatatiri.Poate aviti vreun link valid.Multumesc
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter