unde sa dau sa il pot inregistra ... am cautat peste tot .. OWNER NAME IS EMPTY.PLEASE OPEN SETTING AND SET THE OWNER INFORMATION. .. Asa imi da .. dar intru si nu am la setari nimic sa bag key ...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii Samsung Omnia
184 436 vizualizări
4 043 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Liker
60 mesaje
din 07/11/2009
19 mai 2010, 23:12:39
P.s idm_luci u folosesti asta ... WebCamera Plus 2.0 + Crack ... ce mi ai spus .. l am luat l am instalat i am dat drumu a mers cam 2 ore si acum cand ii dau drumu in PC imi merge dar in tel imi zice ca e neinregistrat .. si imi zice sa intru la setari about ... dar nu am asa ceva
unde sa dau sa il pot inregistra ... am cautat peste tot .. OWNER NAME IS EMPTY.PLEASE OPEN SETTING AND SET THE OWNER INFORMATION. .. Asa imi da .. dar intru si nu am la setari nimic sa bag key ...
unde sa dau sa il pot inregistra ... am cautat peste tot .. OWNER NAME IS EMPTY.PLEASE OPEN SETTING AND SET THE OWNER INFORMATION. .. Asa imi da .. dar intru si nu am la setari nimic sa bag key ... MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
19 mai 2010, 23:30:17
L-am folosit si mi-a mers foarte bine dar acum nu il mai am.Din ce zici tu acolo se pare ca nu ai setat Owner Name in telefon in Settings.
MW Luver
112 mesaje
din 16/05/2010
20 mai 2010, 09:10:52
buna dimineata, stie cineva cum sa scap de bara de jos si de sus la browser-ul skyfire cand ma uit pe youtube? multumesc
MW Liker
60 mesaje
din 07/11/2009
20 mai 2010, 17:03:21
idm_luci ... da nu am setat nimic ... pentru ca nu am de unde ... cand deschid programu am jos in stanga Start si in dr menu dau meniu apare .. iesire despre setari sursa .. dau la setari si imi apare camera - network langauge - intrau la camera si imi apare sa reglez camera si delea .. dau la network imi apare aia sa detecteze ip ... iar la limba aleg limba
deci nu am setting unde sa bag key ..
( trebuia inainte sa il instalez sau de ce nu merge
deci nu am setting unde sa bag key ..
( trebuia inainte sa il instalez sau de ce nu merge MW Liker
98 mesaje
din 28/01/2008
21 mai 2010, 00:34:45
cristi, e vorba de datele tale la owner, adica in start/setings la telefon si nu la program...
la asta se referea luci...
la asta se referea luci...
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Opera Minielena 20-05-2010 09:10:52
buna dimineata, stie cineva cum sa scap de bara de jos si de sus la browser-ul skyfire cand ma uit pe youtube? multumescun cab care sa puna data pe poze nu este?
MW Lurker
213 mesaje
din 27/06/2009
21 mai 2010, 10:25:22
Merge prin proxy, inainte nu mergea, de vreo 2-3 luni merge (am vodafone internet pe mobil care merge prin proxy).
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Opera Mini
ala nu e cumva apn internet pe port 80? ai un link cu ultima vwraiune full de skyfire?ms
MW Luver
122 mesaje
din 15/03/2009
21 mai 2010, 16:15:35
Pentru a folosi acest program ->PBXTv <- am nevoie de acel cablu TV OUT?
De la maja din semnatura ce cab iau pentru omnia, vad ca are mai multe qvga.cab sau small cab?!
De la maja din semnatura ce cab iau pentru omnia, vad ca are mai multe qvga.cab sau small cab?!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
21 mai 2010, 16:20:43
pbx ia direct direct din conexiunea 3G datele . la ce sa-ti mai trebuiasca cablu?
vezi ca e la stargate pe site. sau si aici pe forum parca are topic
vezi ca e la stargate pe site. sau si aici pe forum parca are topic
MW Luver
112 mesaje
din 16/05/2010
21 mai 2010, 16:31:08
intrebare arzatoare, am un omnia din state, ce trebuie sa fac ca sa-i schimb rom-ul?
am inteles bine, trebuie o cartela din state sau ce?
multumesc
am inteles bine, trebuie o cartela din state sau ce?
multumesc
MW Lurker
213 mesaje
din 27/06/2009
21 mai 2010, 17:27:18
@Cint
Aici gasesti ultima versiune de Skyfire (1.5). E freeware asa ca e versiunea full. Cu internetul nu prea stiu cum e, stiu ca la un moment dat nu mergea (pe la versiunea 1.3 parca) si imi dadea eroare din cauza ca e prin proxy si nu se putea conecta. Apoi am instalat versiunea 1.5 si mergea, cu acelasi setari de internet deci am tras concluzia ca au facut sa mearga si prin proxy. Inca nu m-am lamurit ce inseamna APN Internet
@elena
Daca e codat in reteaua respectiva iti va trebui cartela de acolo sau sa il duci la un service care se ocupa de decodari si daca ii schimbi rom-ul o sa se codeze din nou. Cel mai simplu incearca sa vezi cu o cartela sim din Romania daca merge. S-au mai scris lucrurile astea oricum. Si nu posta acelasi lucru in doua topicuri diferite.
Aici gasesti ultima versiune de Skyfire (1.5). E freeware asa ca e versiunea full. Cu internetul nu prea stiu cum e, stiu ca la un moment dat nu mergea (pe la versiunea 1.3 parca) si imi dadea eroare din cauza ca e prin proxy si nu se putea conecta. Apoi am instalat versiunea 1.5 si mergea, cu acelasi setari de internet deci am tras concluzia ca au facut sa mearga si prin proxy. Inca nu m-am lamurit ce inseamna APN Internet

@elena
Daca e codat in reteaua respectiva iti va trebui cartela de acolo sau sa il duci la un service care se ocupa de decodari si daca ii schimbi rom-ul o sa se codeze din nou. Cel mai simplu incearca sa vezi cu o cartela sim din Romania daca merge. S-au mai scris lucrurile astea oricum. Si nu posta acelasi lucru in doua topicuri diferite.
MW Lurker
319 mesaje
din 02/03/2010
21 mai 2010, 18:01:42
@unohm ia de la Maja din semnatura PBX.cab(qvga) dar vezi ca nu merge decat inpreuna cu TCMP OMNIA PHENOM.cab(il gasesti tot la Maja) si merge decat cu WIFI ,cu wap nu.
@clint SkiFire 1.5 merge prfect wap cred ca l-au adaptat pt. ca versiunea 1.3 nu mergea decat wifi,eu il am de 2 saptamani si merge perfect(ce am scris acum am scris de pe skifire).
@clint SkiFire 1.5 merge prfect wap cred ca l-au adaptat pt. ca versiunea 1.3 nu mergea decat wifi,eu il am de 2 saptamani si merge perfect(ce am scris acum am scris de pe skifire).
MW Luver
151 mesaje
din 04/01/2009
21 mai 2010, 20:38:02
@elena, tastezi *#7465625# pe dialerul telefonului si daca iti apare peste tot bifat disable poti schimba ROM-ul, daca este blocat intr-o retea, atunci iti trebuie o cartela din reteaua respectiva pentru deblocare.
Începător
24 mesaje
din 24/12/2009
21 mai 2010, 20:39:48
salutare,si-a facut cineva cont pe PBXTV in ultima perioada?
ca din cante am inteles trebuie sa iti faci intai cont si dupa aia iti merge programelul,nu?
intreb pt ca eu ma chinui de vreo 5 zile sa imi fac un cont la ei cu diverse adrese de mail si nu face nimic.
ms
ca din cante am inteles trebuie sa iti faci intai cont si dupa aia iti merge programelul,nu?
intreb pt ca eu ma chinui de vreo 5 zile sa imi fac un cont la ei cu diverse adrese de mail si nu face nimic.
ms
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter