Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Chiar in Inesoft Phone, daca, bineinteles nu il dezinstalezi si instalezi, momente in care vei pierde numarul minutelor vorbite. Daca vrei sa vezi totusi, intri in Inesoft/History/Menu/View Statistics... si aici iti arata cat ai vorbit azi, saptamana trecuta, ultimele 2 saptamani, ultimele 30 de zile si, bineinteles, toata perioada de cand folosesti telefonul Asta, ti-am zis, daca pui de la inceput acest program si nu il dezinstalezi pe parcurs... Altfel se pierde.
ca sa vezi subtitrarea la filme descarci acest tcpmp /copiezi in telefon/ instalezi/deschizi/click pe options/click pe video/bifezi GDI apoi alegi filmul si ti se va vedea si subtitrarea subtitrarea sa aiba extensia ".srt" se vad si videoclipuri in HD dar framat ca sa alegi filmul urmezi calea: file/open file si acum intrii in folderul unde ai filmul si dai click pe film.....daca in folder vezi doar fisierul video dai click pe filter apoi ti apasat pe sageata de jos pana coboara lista la ultima pozitie si bifezi "All files (*.*)".....acum vei vedea si subtitrarea in acel folder, daca exista daca la unele filme subtitrarea se vede mai mica sau mai mare decat de obicei, poti remedia asa: options/settings/select page/subtitles si modifici valoarea la Hi res size si la Low res size eu am pus asa: Hi res size 28 Low res size 28
daca are cineva programul Windows Voice Command si poate sa il puna sa il luam si noi am fi recunoscatori .... nu stiu cum dar o sa fim mersi anticipat
Dar dintre toate 3 adica MSVC, CyberionVoiceCommander si CyberionVoiceSpeedDial care a postat si maja_ro il prefer pe ultimul care este super.
Primul desi ar fi fost cel mai bun si simplu de folosit daca intelegea ce-i comanzi, dar nu am nume sa pronunt doar in engleza..deci trebui sa-i repeti si asta ma enerveaza.
Al doilea ar fi fost cam la fel cu cel pe care l-am ales doar ca este in italiana meniul si nici nu vede lista cu contactele care le am in agenda.
Iar ultimul cum spuneam este super si pe langa faptul ca formeaza nr de tel care tu le adaugi foarte usor si simplu in lista de comanda, mai poti deschide si alte multe aplicatii care le doresti.
multumesc... ma apuc de probe si o sa va zic si parerea mea mi se par utile cand esti la volan ptr. toti ok ma apuc de treaba daca timpul imi va permite.. pa
toteu2005@++++++de unde se activeaza chestia aia cu rotirea imagini!!! .....intri in meniu/settings/system si acolo intri la Motion Sensor bifezi Automatic si stilul cum sa se roteasca la Rotate Animation...ai mai multe optiuni,...tot de acolo ai si etiquete ca sigur o sa intrebi si cum il faci sa nu mai sune telefonul cand il pui asezat cu fata in jos in timp ce te suna cineva,..sa nu se mai auda!!!! ? si bifezi Etiquette pause si iesi cu OK si gata....in legatura cu bateria depinde ce varianta ai luat tu,...daca este aia care scrie grigoris_a TaskbarV1,..intai se instaleaza SDKCerts,..si pe urma tocmai ce am zis mai inainte de varianta,...oricare varianta ai avea si daca o ai pe aia cu PK NewWarning Color...tot la fel se instaleaza intai SdkCerts si pe urma fisierul 2!!!
25 martie 2009, 15:37:44 • actualizat 25 martie 2009, 18:31:55 (2 ori)
indicator baterie instalezi in "Device" fisierul cab si dai restart apare sub forma unei linii de culoare verde+rosu in partea de sus a ecranului, deasupra barei pe masura ce se consuma bateria se scurteaza si linia
Ai uitat sa specifici ca culorile pentru tastatura trebuie instalate pe Main memory. Eu am instalat prima data pe My storage si nu mergea, chiar si dupa restart. Am instalat pentru ca am vrut sa vad daca se scrie mai bine, dar raman la Finger Keyboard. Nu stiu de ce, desi cu tastele parca mai mici, nimeresc mai repede si mai exact tastele.
schimba stilul scrisului daca nu-ti mai place stilul scrisului poti incerca unul din urmatoarele trei descarci/dezarhivezi/copiezi in telefon fisierul "cab" ptr. stilul care vrei/instalezi in "My Storage" sau "Device"/dai soft reset