Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
21 februarie 2010, 04:59:25 • actualizat 21 februarie 2010, 05:01:37 (1 ori)
moja_ro sau nickro va rog frumos daca sunteti amabili sa ma ajutati si pe mine sa bag niste aplicatii pe omnia. nu ma descurc deloc. am pierdut o noapte degeaba )
Daca vreti sa ma ajutati va rog sa adaugati id-ul meu : rogero_ro2002
Multumesc. sau oricine care ma poate ajuta va rog frumos luati id-ul meu si da-ti si la mine o mana de ajutor ca nu ma descurc deloc
Rogero ce nu sti? hai ca te ajut eu aici, dar de ce nu faci o treaba incepand cu dreptu si le faci toate bine... sa citesti de la prima pagina pana la ultima.... nu e frumos sa postam ce a fost postat deja.
21 februarie 2010, 13:24:31 • actualizat 21 februarie 2010, 13:32:57 (1 ori)
Deci am citit de la inceput aproape tot , dar nu inteleg , nu stiu sa le instalez , am incercat ....am incercat si degeaba.... As vrea sa ma ajutati si pe mine
21 februarie 2010, 14:04:37 • actualizat 21 februarie 2010, 14:05:34 (1 ori)
ce e asa greu? ai fisierul .cab, il copiezi in telefon, dupa care il cauti folosind un file explorer, dai un click pe el, astepti putin si te intreaba unde vrei sa il instalezi, selectezi ce vrei si ii dai install, dupa care astepti pana termina si dai ok. ai .exe, trebuie instalat de pe computer prin activesync. conectezi telefonul la computer, astepti sa se conecteze cu activesync, rulezi programul de instalare al softului pe care vrei sa-l instalezi, la sfarsit o sa-ti copieze pe telefon programul, te va intreba unde vrei sa-l instalezi, selectezi ce vrei si dai install, la fel ca la prima varianta.
borfas asta stiam. dar la tema pe care o am il activez direct dupa screen si cand il activez acea casuta nu se bifeaza si ea si trebuie sa intru iar in setari sa o bifez manual...si ma cam enerveaza chestia asta.
La voi merge sa configurati maill pe yahoo , sau este cumva nevoi de vre`un programel ceva sa primesc maill`urile din yahoo pe telefon ? " in afara de setarile de internet - vodafone "?