Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
@r3mus - nu l-am mai folosit de ceva vreme si vad ca acum asa apare si la mine, cand aflu ceva te anunt
edit - din greseala am pus alt pbx - acesta este cel bun - e posibil sa ceara un update, fa-l linistit...insa nu apare si rezolutia omniei in update, alege 240x320, eu asa am facut si merge, plus ca acum in loc de 5 posturi apar in lista foarte multe - am incercat cateva, unele merg altele nu - mie imi deschide posturile cu tcpmp phenom 3
Multumesc maja_ro acum l-am instalat,ma poti ajuta si cu Call Firewall ? am incercat toate setarile dar nu-mi respinge apelurile privat/necunoscut si nici nu trimite mesaj la apelant. Am abonament cosmote(daca are importanta.Multumesc inca o data.
mai precis, daca am un contact in lista si ma apeleaza cu nr. necunoscut prin metoda #31#0763.....nu-i respinge apelul, ma apeleaza in continuare, iar pe ecran afiseaza necunoscut
29 decembrie 2009, 23:46:51 • actualizat 29 decembrie 2009, 23:49:32 (1 ori)
maja cum ai scos ora asta o scote-am si eu, iar cu trucurile alea ce le-ai pus acolo le aveam de cand telefonu oricum mersi, si ca sa fiu mai exact, eu vreau sa-mi arate semnalu sonoru si bateria. deocamdata nimic nu se poate face altceva ? maja mersi de tot, acum incerc cu slick ala ... dar la host las asa ? si net am spus am nelimitat (30 euro pe luna). a da mersi si de tema maja. an nou fericit !!! bine inteles si restora. maja nu in ultimul rand pune tcmp player-ul ala aici. sau ai ceva schint tu pentru el ? ca e tare misto
@Borfas daca stiai trucurile alea de ce ai mai intrebat...chiar asa se face ca sa iti scoata numai ceasul...cred ca nu pricepi tu....si incearca si tu sa te exprimi mai frumos...poate il poti ruga ca sa puna tcmp ca nu e nimeni obligat...cauta si tu pe google, descurca-te si singur...
29 decembrie 2009, 23:55:27 • actualizat 30 decembrie 2009, 00:14:58 (2 ori)
@romyo, borfas si cine mai vrea - astea doua le am instalate tcpmp v0.81 rc1 beta hd - il folosesc pentru a vedea subtitrarea la filme Tcpmp Omnia Phenom 3 - il folosesc pentru vizualizarea posturilor tv( impreuna cu pbx tv)
@coni0815 - ma depaseste faza cu "#31#0763".... nu am testat in felul asta
maja o mie de ani !!!! chiar sa sti ca consta la slick acolo la scs.msg.yahoo.com ca eu acolo scri-am id@yahoo.com ) ma mir cum de sunt asa pampalau. si mersi de player-e LA MULTI ANI MAJA !!!
30 decembrie 2009, 00:20:34 • actualizat 30 decembrie 2009, 00:26:42 (1 ori)
sa traiesti si tu borfas - tocmai de aceea ti-am pus imaginile ca sa-ti dai seama La Multi Ani tuturor
P.S. borfas, as vrea sa imprumut expresia aia a ta ca s-o pun in semnatura la mine,... aia cu cine nu suporta sa inghita, dar nu mai stiu cum suna, poate mi-o amintesti tu
A aparut Mozilla Fennec Alpha 1.0. pentru cine doreste cabul este aici #/file.php?id=333913 Eu una nu am fost multumita si nu a ramas instalat.Mai mult ma incanta iris
si eu facut un Topic Firefox Omnia se gaseste in topicurile de la omnia ....
Sincer va spun l-am instalat asa simplu nu stiu ce versiune era da se misca foarte greu da poate era chiar aparut .....
incercati si cel postat de mine si cel postat de aici si asteptam cu pareri ....
30 decembrie 2009, 10:41:24 • actualizat 30 decembrie 2009, 10:54:15 (1 ori)
Maja, multumesc pentru micul tutorial legat de televiziune prin PBXTV: "Tcpmp Omnia Phenom 3 - il folosesc pentru vizualizarea posturilor tv( impreuna cu pbx tv)". Eu nu aveam Phenom 3 si incerca sa-mi deschida posturile TV cu Windows Media Player, dar nu mergea neam . Cu Phenom a luat-o din prima. In legatura cu tema ta postata mai inainte, e pe undeva pe aici, vreun mic tutorial de instalare teme manila, in romana? Sau poti spune pe scurt ce trebuie sa fac sa instalez teme (am ROM-ul steff195_i900_6.5.3_28014_M2DV2)? De exemplu nu stiu sa dezactivez Touch flo din Today, parca asa trebuia!
@ nickro - nu ma pricep deloc la manila, nu mi-a placut niciodata si din acest motiv nu am probat - daca vrei ceva despre wad, te pot ajuta...wad e interfata mea preferata, am renuntat un timp la ea in favoarea lui quick menu dar acum am revenit la wisbar advanced desktop