AnTicrisT 15-12-2009 16:32:20
Salut !!! yo sunt km nou p aici si am citit ... k pt a vedea filme p samsung omnia I900 trebuie sa instalezi TCPMP .... dar nu inteleg il copiezi in pc... si p urma il bag in telefon... dar trebuie sa il bag undeva anume

k asa nu mi-l vede.... plzzz dak poate cineva sa ma ajute sa imi dea un PM

Uite incearca sa instalezi ceea ce a postat colegul nostru de forum "maja_ro" si vei reusi, gasesti
AICI: 
cisqO 15-12-2009 15:24:41
va multumesc mult ! sunteti foarte rapizi

)
windows 6.5 versiunea 28002 ..de unde il iau , si cum se instaleaza , te rog frumos oana sa mi spui !
dar ce inseamna pda ala ...k se tot vorbea de muulte versiuni ?
citeste si tu mai cu atentie ca o sa reusesti, uite eu iti recomand ultimul rom facut de steff195 care il gasesti
AICI: il descarci pe pc/dezarhivezi arhiva/ sa ai xp pe pc, active sync instalat, samsung modem driver, cat de incarcat este telefonul nu prea conteaza, dar ca sa nu te risti e bine sa fie 50%, dupa ce ai toate astea, deschizi aplicatia care ai dezarhivat-o si o lasi asa fara sa faci ceva, conectezi tel la pc prin usb, astepti sa se sincronizeze cu pc-ul, dupa care dai restart la tel din gaurica de sus, iar cand se va redeschide telul, o sa iti detecteze aplicatia si o sa vezi ca scrie START, si apesi butonul, lasi pana o sa scrie la aplicatie JOB DONE!, si gata

succes.
Note: Posts were merged